Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
WHY DID I CHOOSE THIS SUBJECT? I chose as the subject of study for my work to certify 'KENSINGTON PALACE' because I find it an interesting topic to debate this palace has a very impressive history being the residence of British royal families starting with the seventeenth century. It is... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
Argument Am ales aceasta tema (Potentialul turistic al Muntilor Maramures) deoarece zona are foarte mare potential turistic. Am vizitat multe regiuni ale acestei tari, insa, nici una din ele nu a reusit sa ma impresioneze atat de mult precum Maramuresul. Consider ca o afacere buna poate... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
ARGUMENT I am .. and I prepared the certificate work "Scotland - The Land of Kilts and Pipes", under the direct guidance of the teacher .. I chose to write this because I am fascinated about the country tradition, maybe the fact that my brother went to work there, influenced... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
A R G U M E N T Intreaga regiune a Maramuresului este un "muzeu deschis", cunoscuta pentru stilul de viata neschimbat si pentru satele si bisericile din lemn bine pastrate. Probabil ca este una din cele mai bine cunoscute regiuni ale Romaniei - dar nu foarte mult vizitata.... citeste tot atestatul
Referat / Turism si alimentatie / Liceu
In timp ce pandemia a perturbat semnificativ predarea si a adancit inegalitatile, aceasta a oferit, de asemenea, si oportunitati pentru transformarea pedagogiei si transformarea etosului scolar, si anume, noi modalitati de predare si invatare, noi moduri de comunicare cu copiii si... citeste tot referatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.SISTEMUL DE SERVIRE INDIRECT SAU FRANCEZ Acest sistem de servire consta in aducerea preparatelor transate, montate de la sectie intr-un numar sau cantitate mai mare, pe obiecte de servire si se prezinta consumatorilor, in aceleasi conditii ca si la sistemul de servire... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.SERVIREA PREPARATELOR DE BAZA Preparate de baza deoarece, spre deosebire de cele care se servesc ca prim fel, au o structura complexa si o valoare nutritiva mai ridicata. Aceste preparate, pe langa legume, contin carne si alte adaosuri care asigura organismului substantele... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.MICUL DEJUN Micul dejun este, prin traditie, mai curand o masa britanica decat una continentala: originea ei trebuie cautata in perioada in care masa se lua in familie. In trecut era o masa substantiala, fiind alcatuita din sase sau sapte feluri.Pentru europeni micul dejun... citeste tot atestatul
Referat / Turism si alimentatie / Liceu
Capitolul 1. - Tehnica serviri turistilor straini 1.1. Primirea turistilor straini Diversitatea resurselor materiale naturale, structura faunei si a florei, condiile climatice, felul de viata, traditiile si obiceiurile folclorice etc, au creat o gastronomie diferita de la un popor la... citeste tot referatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAP.I. Oferta Turistica din Coasta Dalmatiei 1.Infomatii generale Dalmatia este o regiune de pe coasta estica a Marii Adriatice, in Croatia de astazi, de la insula Rab in nord-vest pana la Golful Kotor (Boka Kotorska) in sud-est. Hinterlandul, Dalmatia interioara (Zagora), are de la... citeste tot atestatul