Caracteristici
Tip de zahar cristal
Alb nr.1 Alb nr.2 Alb nr.3 Alb nr.4
Conditii de admisibilitate
Culoare
Alba, cu stralucire caracteristica
Alba pana la slab galbuie, cu stralucire caracteristica
Aspect in stare solida Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber Cristale uscate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber
Aspect in solutie 25% Solutie limpede, fara sediment si corpuri straine
Solutie limpede, fara corpuri straine
Miros si gust Dulce, fara miros si gust strain, atat in stare solida, cat si in solutie
Caracteristici Tip de zahar bucati
Tablete cu duritate interioara redusa
Tablete dure
Conditii de admisibilitate
Culoare
Alba, stralucitoare
Aspect in stare solida
Bucati de forma paralelipipe-dica, cu invelis dur, fara pete
Bucati de forma paralelipipe-dica, dure, fara pete
Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.