Zahăr - caracteristici de calitate

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Caracteristici

Tip de zahar cristal

Alb nr.1 Alb nr.2 Alb nr.3 Alb nr.4

Conditii de admisibilitate

Culoare

Alba, cu stralucire caracteristica

Alba pana la slab galbuie, cu stralucire caracteristica

Aspect in stare solida Cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber Cristale uscate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber

Aspect in solutie 25% Solutie limpede, fara sediment si corpuri straine

Solutie limpede, fara corpuri straine

Miros si gust Dulce, fara miros si gust strain, atat in stare solida, cat si in solutie

Caracteristici Tip de zahar bucati

Tablete cu duritate interioara redusa

Tablete dure

Conditii de admisibilitate

Culoare

Alba, stralucitoare

Aspect in stare solida

Bucati de forma paralelipipe-dica, cu invelis dur, fara pete

Bucati de forma paralelipipe-dica, dure, fara pete

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Zahar - Caracteristici de Calitate.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
506 cuvinte
Nr caractere:
2 856 caractere
Marime:
12.68KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Merceologie
Tag-uri:
alimente, zahar, caracteristici
Predat:
la facultate
Materie:
Merceologie
Sus!