Politică de produs

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Restaurantul "Casa Pastravarului" este cu specific pescaresc si este situat la 25 km de Brasov, pe DN 13 (E60). Doripesco este alcatuit din motel si restaurant.

1. Produsul global

a. Produsul de baza Produsul de baza la restaurantul Casa Pastravarului este diversificarea gamei de mancare din preparate de peste. La acest restaurant produsul de baza este mancarea din peste (icre, ciorba de peste, saramura de peste, piftele din peste). Restaurantul are o pastravarie proprie nu achizitioneaza pastravul din magazine, bucatarul prepara pastravul proaspat, nu congelat. Restaurantul nu ofera mancare doar din pastrav, ci si din alte sortimente de peste acestea fiind: salau, crap, somn, somon.

b. Produsul auxiliar

Calitatea serviciilor prestate in acest restaurant a fost destul de ridicata pentru ca mesele erau aranjate in asa fel incata sa fie loc pentru toti clienti fara sa existe incomoditate intre clientii de la alte mese. Tacamurile au fost foarte curate si aduse dupa ce am dat comanda la fel si paharele de bauturi au fost impecabile, acest lucru nu se imtampla la toate restaurantele pentru ca multi nu tin cont de igiena tacamurilor si paharelor. Pe masa exista un aranjament floral de culorare mov care se potrivea cu fata de masa si servetelele, langa aranjamentul floaral era un support mic cu lumanari parfumate.

In restaurant temperature era acceptabila. Restaurantul avea cate o fereastra la fiecare masa si intre ferestre erau lampi care dadeau o lumina placuta seara. Seara lumina din restaurant nu era puternica si acest lucru m-a facut sa ma simt bine in acel local pentru ca mie nu imi place ca restaurantele sa aibe o luminozitate foarte mare. Dotarea sanitara era foarte bine pusa la punct.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Politica de produs.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 364 cuvinte
Nr caractere:
7 363 caractere
Marime:
168.64KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
Politica de produs, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!