Plan de investiții

Previzualizare seminar:

Extras din seminar:

Plan de investitie

Cursuri de engleza online asta e la ce m-am gandit si cred ca ar fi atat aducatoare de profit cat si de mare ajutor celor mai putin familiarizati cu acesta limba.

Indiferent daca sunt interesati de studiul limbii engleze pentru uz general sau pentru utilizare profesionala, engleza pentru economie sau contabilitate, sau pur si simplu pentru purtarea unor discutii telefonice, aceste cursuri le cuprind pe toate. Se poate avea acces la diverse dictionare de specialitate iar pentru testare exista monstre gratuite ale acestor cursuri.

Abonamentul va oferi acces nelimitat pe o perioada de 6 luni la toate resursele disponibile online la un pret de aproximativ 20 euro lunar.

Societatea va avea 5 specialisti in organizarea de cursuri de instruire si un specialist in web design pentru a crea platforma de desfasurare a acestora.

Costuri plan:

1. Infiintare societate 100.000 RON

2. Computere 12.500 RON

3. Licenta 70.000 RON

4. Inchiere spatiu: 43.000 RON

5. Dotare spatiu 5.000 RON

Total : 230.500 RON

La care ar trebui sa se mai adauge un fond pentru plata salariilor pe aproximativ 5 luni de zile.

Durata plan: 4 ani

Estimare profit anual:

1. Daca am fost implicata in proiecte?

Nu pot spune ca am fost implicata in proiecte dar am lucrat o perioada de 3 luni de zile intr-un supermarket pe un job numit "operator scanare". Acest post fusese introdus doar de 2 luni de zile in organigrama firmei, asadar pot spune ca era un proiect, care mai fusese testat in Polonia si Austria ducand la anumite beneficii firmei. Datorita faptului ca era un concept nou nu avea definite exact activitatile din fisa postului si organizarea echipei de scanning ceea ce ulterior a dus la diferite divergente dar care pe parcurs printr-un bun management se vor rezolva.

2. Ce va vedeti facand peste 5 ani?

In afara planului personal in ceea ce priveste familia, tind sa cred ca peste 5 ani voi face ceva ce sa-mi placa. Cu anumite surse financiare doresc sa-mi deschid o mica afacere iar pentru ca imi place domeniul cosmetic as dori sa dezvolt un mic salon.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de investitii.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
341 cuvinte
Nr caractere:
1 870 caractere
Marime:
43.23KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Seminar
Domeniu:
Management
Tag-uri:
Plan de investitii, investitie
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Profesorului:
Albu Iulian
Sus!