Las Vegas

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Las Vegas este situat in desertul Nevada, pe coasta de vest a continentului american. Numeroasele sale cluburi de noapte si cazinouri, atrag anual milioane de vizitatori. Loc predilect pentru conferinte. Fondat in 1855 intr-o regiune fermiera, comunitatea moderna s-a dezvoltat o data cu introducerea caii ferate, in 1905 si cu declararea ca oras in 1911. Primul hotel cazino a fost deschis aici in 1947. Las Vegas este locul din SUA in care este cel mai usor sa te casatoresti, avand nenumarate capele pe Strip (strada principala), ba chiar si in interiorul hotelurilor.

In limba romana, Las Vegas inseamna pasuni, dar numai pasuni n-o sa gasiti la Las Vegas. In schimb, ati putea sa petreceti timpul la Bellaggio, un complex cu hotel si cazino, detinut de grupul MGM Mirage. Bellaggio este o copie fidela a hotelului cu acelasi nume de pe malul lacului Como din Italia. Si ca totul sa fie cat mai veridic, americanii au amenajat aici chiar si un lac cu o suprafata de 32 de mii de metri patrati care se intinde intre cladire si bulevard.

Atractia complexului o constituie spectacolele care au loc chiar pe malul lacului. De surprize ai parte, insa, si in interiorul hotelului unde este amplasat ansamblul numit Fiori di Como, alcatuit din peste 2000 de flori din sticla ce acopera peste 600 de metri patrati din planseu.

La Las Vegas veti mai gasi copii fidele ale Turnului Eiffel, ale piramidelor egiptene sau ale palatelor Romei antice. La hotelul Hilton puteti face o calatorie printre stele alaturi de eroii favoriti din Star Treck.

37 de milioane de turisti ajung anual la Las Vegas. Cei mai multi vin pentru jocurile de noroc. Altii vin pentru serviciile de cununii civile, pentru ca, se stie, nicaieri in lume nu te casatoresti mai repede decat la Las

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Las Vegas.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
3 094 cuvinte
Nr caractere:
13 971 caractere
Marime:
20.92KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
turisti, obiective turistice
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!