Circuitul arhitectural al orașului Oradea

Previzualizare referat:

Extras din referat:

AGENTIA DE TURISM GALATEA TRAVEL

• Agenţia de turism reprezintă o societate comercială cu rol de intermediar între agenţia economică,prestatorii direcţi de servicii turistice şi turişti.

• Activitatea sa constă în organizarea,oferirea si comercializarea unor pachete de servicii sau componente ale acestora.

• După modul de realizare şi comercializare a produselor turistice agenţiile de turism se impart în două categorii:agenţie de turism turoperatoare si agenţie de turism detailistă.

• Agenţia de turism turoperatoare are ca obiect de activitate organizarea şi vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora,direct sau prin intermediari,pe cand agenţia de turism detailistă vinde sau oferă spre vanzare în contul unei agenţii de turism turoperatoare,pachetele de servicii sau componente ale acestora.

• Din oferta agenţiei de turism Galatea Travel fac parte de obicei mai multe sau toate serviciile enumerate mai jos:bilete de odihnă şi tratament în staţiunile din ţară,sejururi internaţionale în sistem hotelier,circuite interne şi mai ales internaţionale,transport turistic cu mijloace de transport proprii ,in ţară şi străinătate,dar şi rezervări de bilete pentru avion/tren ,asigurări medicale,carte verde,asigurare auto.

• La acest circuit arhitectural al oraşului Oradea vor participa un grup de 20 de persoane care vor veni din Stuttgart,Germania cu avionul pana în aeroportul din Oradea.Transportul se va realiza pe ruta Stuttgart-Oradea de către compania Carpatair şi va dura 2 ore.

• De la aeroport aceştia vor fi transportaţi cu microbuzul pana la hotel Silver,unde vor fi cazaţi timp de 4 zile.

ORADEA-PREZENTARE GENERALA

Aflată azi pe granţa vestică a Romaniei, Oradea a stat din totdeauna la răscrucea unor drumuri comerciale importante ce legau occidentul si orientul. Înfătisarea ei de astăzi stă sub semnul multiplelor influenţe inregistrate de istorie, nu doar in plan arhitectural – cel mai evident in prezent – ci si structural, economic, social si nu in ultimul rand, cultural. Desi orasul este atestat documentar doar din anul 1113, arealul a fost locuit inca din Paleolitic. În Evul Mediu a devenit un cadru citadin care a facut posibila convietuirea mai multor etnii si manifestarea specificului fiecareia, in acelasi spatiu.

Nefiind mai prejos decat multe alte orase europene, „Micul Paris”, asa cum era numita Oradea la inceputul secolului trecut, va asteapta si azi sa retraiti farmecul sau de belle epoque dat de arhitectura in stil secession, eclectic, neoromanesc, neoclasic, baroc. Fara a impresiona prin marime sau opulenta cladirile Oradiei au acel iz de bunastare si bun gust pe care il veti aprecia cu siguranta, iar hotelurile, cafenelele si restaurantele de cea mai buna calitate va asteapta sa le călcati pragul.

Prezentarea Hotelului Silver

• Silver Hotel conference & spa, situat intr-o zona linistita si plina de verdeata si totusi aproape de centrul orasului Oradea ( la 1,5 km), este destinatia ideala, atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere. Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.

• Camerele sunt climatizate, dotate cu televizor color cu TV satelit, telefon international, acces internet si minibar. Restaurantul Silver, de la parterul hotelului, isi asteapta oaspetii cu un meniu variat din bucataria internationala.

• Pentru evenimente corporate dar si pentru petreceri private, hotelul va pune la dispozitie o sala multifunctionala complet echipata, un ball room, o sala de sedinte si o terasa in aer liber. Capacitatea spatiilor variaza de la 25 pana la 200 de locuri.

• Centrul SPA completeaza gama de servicii oferite cu: masaj, sauna, solar, cosmetica, coafor, sala de fitness si nu in ultimul rand relaxare la piscina.

Spatii de cazare

• Hotelul are o capacitate de 31 de camere, din care 6 camere duble cu pat matrimonial/ camere twin, 20 camere single regular si superior, 2 Junior suite si 3 apartamente deluxe.

• Camerele sunt climatizate, dotate cu televizor color cu TV satelit, telefon international, acces internet si minibar. Baile din camere sunt prevazute cu dus sau cada baie si uscator de par.

• Restaurant, Conferinte si Evenimente

• Restaurant international, 3 Sali de evenimente cu o capacitate mare, Gradina cu terasa si piscina

• Restaurantul Silver, de la parterul hotelului, isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, care cuprinde o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese.

La primul etaj, se afla Opal Room, o sala potrivita pentru intalniri de afaceri si conferinte, cu o capacitate maxima de 50 locuri, dotata cu videoproiector si ecran de proiectie.

• Celelalte doua sali din incinta complexului, contribuie ca Silver Hotel conference & spa sa fie locul ideal pentru organizarea de evenimente. Beneficiind de o ambianta festiva, Silver Ball Room, este o sala dedicata diferitelor tipuri de petreceri, in special nuntilor.

Observații:

O scurta prezentare a orasului Oradea si obictive de vizitat

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Circuitul Arhitectural al Orasului Oradea.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 795 cuvinte
Nr caractere:
10 003 caractere
Marime:
36.43KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Adina Gal
Sus!