Catalog firmă de exercițiu - FE Hotel Royal Velvet SA

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Descopera Romania

Varietatea si bogatia atractiilor turistice, naturale dar si culturale si istorice aduce Romania pe unul din primele locuri in Europa. Localizarea Romaniei la intretaierea mai multor drumuri europene faciliteaza accesul aici pe toate caile – rutier, aerian,feroviar sau naval.

O tara care va va uimi si incanta in acelasi timp.Un amestec de arome,gusturi...de oameni si de cultura.O tara unica,o tara de care va veti indragosti inca de la primul pas pe pamantul romanesc.

Puternic influentata de romani a caror descendenti sunt, romanii inca pastreaza originea latina.Veti descoperi si regasi acestea in umorul lor, dansuri, muzica, mancare si in renumitele vinuri dar in special in caracterul romanilor, cald si prietenos, intodeauna gustand din plin bucuriile vieti.

Situata in Europa de Sud-Est, in regiunea carpato-danubiana-pontica, Romania este o tara pictata in culori minunate. In est este marginita de Marea Neagra cu nenumarate statiuni litorale. Delta Dunarii, loc unic in lume, inclusa in patrimonial Mondial ca Rezervatie a Biosferei.

Muntii Carpati sunt adunati in mijlocul tariila fel ca zidurile unei fortarete. Sunt peisaje pitoresti cu oameni veseli si deschisi care transforma Romania intr-o tara ce trebuie fara doar si poate vazuta.”simtita,gustata si mirosita”

Manastirile din nordul Moldovei,orasele medievale,castelele si fortaretele...plantatiile de vita de vie si apele termale sunt doar cateva locuri pe care nu ar trebui sa le ratati.

Locurile istorice si mediul lor natural sunt puncte de atractie pentru turistii straini, si nu numai, datorita legendelor populare locale (de ex. legenda lui Dracula).

Bucuresti

Bucuresti sau “Micul Paris”, este capitala Romaniei si centrul cultural si economic al tarii. Bucurestiul a fost atestat prima oara in anul 1459, in timpul domniei lui Vlad Tepes, cunoscut mai tarziu ca Dracula.

Capitala este un oras al contrastelor, un loc unde sunt intalnite vechiul si noul, elganta aristocratica si viata din suburbie.

Arcul de Triumf, Muzeul Satului sau Palatul Parlamentului (cladire clasata ca fiind a doua din lume dupa Pentagon ca suprafata), sunt locatiile de baza din lista turistilor ce viziteaza Bucurestiul.

Alte obiective turistice sunt Muzeul National de Arta, fostul Palat Regal, Muzeul National de Istorie aflat pe Calea Victoriei, ce adaposteste splendida argintarie din Tezaurul National, si Curtea Veche care este decorate cu o mica biserica ce dateaza din secolul al XVI-lea, Ateneul Roman si parcul Cismigiu sau Herastrau.

Despre noi,

F.E. HOTEL “ROYAL VELVET” S.A. este o firma infiintata in anul 2008 de clasa a XI-a F, a Liceului economic “Costin C. Kiritescu” care doreste sa se impuna pe piata printr-o firma larga de servicii hoteliere de cea mai buna calitate, urmarind satisfacerea celor mai rafinate gusturi ale clientilor.

Imbinand traditia cu modernul, diversificand si imbunatatind permanent serviciile, am format HOTELUL ROYAL VELVET de 5*, de o elganta aparte si un confort deosebit.

Fiind o echipa tanara si ambitioasa dorim ca in viitorul apropiat sa devenim varful de lance al serviciilor hoteliere.

“When services are perfect

is simply … Royal Velvet”

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Catalog Firma de Exercitiu - FE Hotel Royal Velvet SA.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
35 pagini
Imagini extrase:
35 imagini
Nr cuvinte:
2 759 cuvinte
Nr caractere:
16 037 caractere
Marime:
2.34MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Gradisteanu Eliona
Sus!