Tehnică dentară

Previzualizare referat:

Extras din referat:

LABORATORUL DE TEHNICA DENTARA

Deoarece tehnicianul dentar isi petrece timpul mai mult la locul de munca decat acasa langa familie, el trebuie sa-si gandeasca amplasarea , structurarea, dotarea laboratorului de de tehnica dentara, astfel incat utilul cu placutul, sa duca la un randament maxim in ceea ce priveste capacitatea lui de lucru ,ceea ce se va reflecta in calitatea lucrarilor efectuate.

In ceea ce urmeaza am sa incerc sa amplasez, structurez si sa dotez, un laborator de tehnica dentara, ajutandu-ma de experienta profesionala dobandita in cei 8 ani de lucru in stomatologie ca inginer service aparatura stomatologica.

AMPLASAREA LABORATORULUI DE TEHNICA DENTARA

Ideal laboratorul de tehnica dentara ar trebui sa fie in imediata apropiere cabinetului stomatologic sau daca nu ar trebui gasit un spatiu intr-o zona linistita ,mai putin aglomerata cu acces simplu pentru a putea fi descoperit usor de doctorii stomatologi.

Majoritatea tennicienilor dentari au tendinta de a-si “ascunde” laboratorul, pe la demisoluri, prin spatii neaerisite si neluminate natural, inghesuite si toate acestea din motive financiare. Este o mare greseala si un mare handicap sa pornesti o activitate de acest gen intr-o astfel de locatie din punctul meu de vedere deoarece acest lucru va duce la alterarea capacitatii fizice de lucru a tehnicianului dentar,care bineinteles ca se va reflecta in calitatea lucrailor protetice executate, si implicit pierderea “clientilor”,deci bani mai putini sau chiar deloc.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnica dentara.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
9.2/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 236 cuvinte
Nr caractere:
7 432 caractere
Marime:
6.68KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Stomatologie
Predat:
la facultate
Materie:
Stomatologie
Sus!