Analiză asupra modalității de organizare a site-ului oficial al hotelului Grand Mediterraneo

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Site-ul oficial al hotelului "Grand Mediterraneo" din insula Corfu, Grecia este usor accesibil. Astfel introducand sintagma "grand mediterraneo corfu", site-ul oficial al hotelului este chiar al doilea rezultat, primul fiind "Grand Hotel Mediterraneo www.booking.com".

Atragerea unui numar mai mare de vizitatori/potentiali clienti, ce are ca rezultat final cresterea vanzarilor, este posibila si printr-o accesibilitate marita a continutului site-ului, ceea ce in cazul acestuia este unul din punctele forte; totodata usurinta de navigare pe site, retine vizitatorul un timp mai indelungat, comparativ cu un site obscur, dificil de navigat. Navigarea este usor de realizat prin intermediul link-urilor text situate in josul paginii, acestea fiind forte vizibile. Structurarea eficienta a link-urilor text, a permis scoaterea functiei de cautare. Pentru accesarea listei posibilelor limbi (RU, EN, DE) in care se poate vizualiza continutul, pagina background a site-ului prevazuta in coltul din dreapta sus cu un meniu derulant permite o utilizare foarte usoara a paginilor indiferent de nationalitate sau de nivelul cunostintelor in domeniu.

Informatiile sunt succinte si la obiect, transmitand date esentiale referitare la hotel (cazare, alimentatie, wellness si spa, conferinte si evenimente, fise si preturi), stilul de viata (romantism si relaxare, natura si sport, innot si bronzat, galeriile foto), ospitalitate (viziunea, istoria hotelului Grand Mediterraneo, insula Corfu, localizare si harta), psihologia locului (este timpul sa explorezi, marea, relaxare, gusta, simte luxul, simte-te binevenit). Pentru ca informatiile sa fie usor de citit, contrastul cromatic (culoare de fundal: alb/bleu; culoarea textului: negru/gri) este unul suficient de puternic. Culoare de background , bleu a fost aleasa cu mare atentie, aceasta nuanta inducand o stare de relaxare facandu-i pe oameni sa devina contemplativi, sunt exact aceleasi stari pe care hotelul doreste sa le transmita.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza asupra modalitatii de organizare a site-ului oficial al hotelului Grand Mediterraneo.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 391 cuvinte
Nr caractere:
7 335 caractere
Marime:
3.21MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Știința Administrației
Tag-uri:
site, organizare
Predat:
la facultate
Materie:
Știința Administrației
Sus!