Samsung Galaxy S4

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

1.Introducere
1.1 Descrierea proiectului
1.2 Descrierea produsului
1.3 Structura chestionarului
2.Interpretarea rezultatelor obtinute in urma sondajului
2.1. Analizarea intrebarilor si raspunsurilor obtinute
2.2. Graficul rezultatelor
3.Testarea ipotezelor statistice
4.Media colectivitatii generale
5. Concluzii
6. Anexe
7. Bibliografie

Extras din referat:

1.Introducere

1.1. Descrierea proiectului

Scopul acestui proiect este de a realiza un studiu privind noul telefon care este pe cale sa fie lansat, Samsung Galaxy S4. Acest studiu li se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 15 si 35 de ani si are ca scop aflarea pareriilor persoanelor intervievate referitoare la acest produs, precum si disponibilitatea acestora de a-l achizitiona imediat ce acesta va fi lansat.

1.2.Descrierea produsului

Produsul pe care urmeaza sa il lansam se numeste Samsung Galaxy S4 si pe langa design-ul atractiv, dispune si de anumite functii care il fac sa devina unic pe piata smartphone-urilor. Principalul aspect al sau pe care noi ne bazam este camera principala de 13 Megapixeli si cea secundara de 2 Megapixeli care pot realize simultan o singura fotografie.

Asemeni unui partener de viata real, noul Samsung galaxy S4 ne ajuta sa fim mai aproape unii de altii sis a imortalizam clipele minunate cand suntem impreuna.

Samsung Galaxy S4 surprinde toata actiunea, oriunde va aflati. Nu va limitati la a privi fotografiile, auziti ceea ce au de spus si retraiti acele moment deosebite. Realizati fotografii cu expunere multipla si combinati-le pentru a adauga un efect dramatic special.

DUAL SHOT

Vezi cele doua parti ale povestii...

Doua camera, o poza extraordinara. Imortalizeaza momentele importante din viata ta prin folosirea simultana atat a camerei principale, cat si a celei frontale, fara ca macar sa te afli in acel loc. Alege-ti stilul preferat din multitudinea de design-uri si frame-uri. Cu ajutorul Dual Shot, prietenii si familia pot experimenta orice alaturi de tine, chiar daca nu te afli langa ei.

SOUND & SHOT

Asculta-ti pozele...

Fiecare fotografie pe care o realizezi cu ajutorul lui Samsung Galaxy S4 poate veni insotita de muzica. Deci acum iti pozi aduce aminte ceea ce a fost spus, ce s-a jucat, ce s-a auzit, nu doar sa-ti amintesti cum a aratat.

DRAMA SHOT

Surprinde fiecare actiune intr-o fotografie...

Poti realize fiecare secventa intr-o singura fotografie, printr-un colaj, o fotografie care spune cea mai credibila si amuzanta poveste. Drama Shot te lasa sa realizezi o serie de fotografii ale unui obiect in miscare pe care reuseste sa le pune impreuna, intr-o singura poza, deci in acest fel poti vedea micile detalii cu ajutorul unei fotografii dinamice.

1.3.Structura chestionarului

Chestionarul cuprinde 9 intrebari puse strategic pentru a reliefa atat nevoile, cat si asteptarile persoanelor intervievate referitoare la o gama de produse in general, acestea fiind reprezentate in cazul de fata de telefonul mobil sau mai precis, smartphone-ul. Toate cele 9 intrebari ale chestionarului sunt inchise, neexistand posibilitatea alegerii mai multor variante reprezentand raspunsul. Am ales acest tip de intrebari cu raspuns unic pentru

Bibliografie:

- www.samsung.com/ro

- Note de curs si seminar

- Calcule proprii

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Samsung Galaxy S4.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
10/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2013
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
14 imagini
Nr cuvinte:
2 609 cuvinte
Nr caractere:
14 583 caractere
Marime:
1.10MB (arhivat)
Publicat de:
Andra Stanescu
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Statistică
Tag-uri:
produs, oferte, clienti
Predat:
Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor , Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti
Materie:
Statistică
An de studiu:
II
Profesorului:
Leustean Beatrice
Nota primită:
Nota 10
Sus!