Masoneria

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Reflectati la amploarea incredibila si la dimensiunile Proiectului L. U. C. I. D. In primul rand, Proiectul cere ca pentru fiecare adult si copil chiar si pentru nou-nascuti sa fie emis un card universal biometric de identitate. Fiind un card de tip smart card (card inteligent) si incluzand un microcip extrem de performant, cardul de identitate reprogramabil va putea stoca milioane de biti de informatie in legatura cu posesorul fotografia lui (ei), amprenta digitala, amprenta plantara, imaginea obtinuta prin scanarea irisului (ochiului), codul genetic ADN, anticorpii specifici, statutul financiar si curriculum vitae (date personale). L. U. C. I. D presupune construirea unei uriase baze de date, de tip Big Brother, care va capata o putere de amestec in viata intima fara precedent. Fisierele ciberspatiale ale lui L. U. C. I. D. vor putea fi accesate imediat de mii de agenti de politie si birocrati invizibili si foarte curiosi, presarati pretutindeni pe fata pamantului. CIA-ul american, FBI, KGB-ul rusesc, Interpolul si Europolul european, Mossad-ul israelian, Serviciile britanice de spionaj acestea sunt doar cateva din agentiile militare si de spionaj de dimensiuni planetare care vor avea acces la dosarul meu si al dumneavoastra.

Biroul Central Mai mult, toate datele biografice si informatiile personale despre dumneavoastra vor fi stocate si prelucrate de biroul central.

In abisurile bancilor sale de date vor curge suvoaie nesfarsite de informatie bilioane de biti de informatii, acumulandu-se imediat, in mod constant si fara ca opinia publica sa aiba habar despre acest lucru.

Informatia va proveni de la scanerele laser din supermarketuri, de la magazine si sediile de posta, care vor inregistra fiecare produs pe care il veti cumpara. In sistemul Fiarei vor intra informatii despre obiceiurile si activitatile dumneavoastra de fiecare zi si aceasta gratie satelitilor de spionaj care lucreaza fara incetare deasupra noastra, urmarindu-ne aidoma ochilor scrutatori ai unui uliu urias, care planeaza pe deasupra prazii sale, gata sa se napusteasca si sa insface nefericita victima.

Camere video minuscule, ascunse, vor inregistra activitatile noastre, afara si in casa fie zi, fie noapte, invadandu-ne in chip nerusinat intimitatea si transmitand instantaneu miliardele de imagini la biroul central prin intermediul miraculoaselor fibre optice. Televizoarele interactive ne vor urmari in acelasi timp in care le urmarim si vor transmite informatiile la computerul Fiarei de la cartierul general [sediul central]. Convorbirile telefonice vor fi interceptate automat si transcrise de Agentia Nationala de Securitate (NSA), iar apoi transmise digital prin autostrada informationala, fiecare convorbire fiind stocata si audiata (accesata) prin reteaua L. U. C. I. D. Mai precis, totul va fi inregistrat, stocat si accesat dupa bunul lor plac de agentii tehnocrati care administreaza acest ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Masoneria
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
10 475 cuvinte
Nr caractere:
57 358 caractere
Marime:
82.51KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Religie
Tag-uri:
masonerie, putere
Predat:
la liceu
Sus!