Zodiacul Arboricol Floral

Previzualizare referat:

Extras din referat:

23Decembrie -1Ianuarie 25Iunie -4Iulie Marul simbolizeaza Dragostea. El este o aparitie plapanda, dar cu mult farmec, atragator si cu o figura placuta. Reprezinta genul care flirteaza cu placere, aventuros, sensibil si intotdeauna indragostit. Doreste sa iubeasca si sa fie iubit. Ca partener este fidel, tandru si foarte generos. Are inclinatii spre stiinta, si ii place sa traiasca in prezent, pe ansamblu fiind un filozof preocupat dar cu imaginatie.

15 Mai - 24 Mai 12 Noiembrie - 21 Noiembrie Castanul simbolizeaza Cinstea. Apare ca o frumusete neobisnuita, dar nu urmareste sa-i impresioneze pe cei din jur. Are un simt al dreptatii bine dezvoltat, vivace, interesat de tot ceea ce este nou. S-a nascut diplomat, dar din pacate este usor iritabil si sensibil in compania celorlalti. Are deseori momente cand se indoieste de propria persoana si in ciuda acestei lipse de incredere in sine insusi, afiseaza aere de superioritate. Se simte neinteles in dragoste si are dificultati in gasirea unui partener.

Smochinul simbolizeaza Sentimentul ca traire. Ca prezenta este foarte puternic, cam salbatic, genul de om independent care nu suporta sa fie contrazis. Iubeste viata, pur si simplu ii place sa traiasca inconjurat de familie, copiii si animalele. Pe plan sentimental ii cam place sa zboare din floare in floare. Este dotat cu simtul umorului, si desi poseda din plin talent practic si inteligenta, prefera mai degraba sa leneveasca.

puternic moral fiind in acelasi timp foarte sensibili dar gandind limpede. Se lasa prinsi deseori de o profunda melancolie. Ca rezultat, intotdeauna vor fi cei care dau mai degraba decat cei care primesc. Cei nascuti sub acest semn al Casei au o nevoie acuta de a se stabili. O serie intreaga de dezamagiri amoroase si respingeri le scad vitalitatea. Membrilor de sex feminin ai acestui semn le place casa si spera intr-o viata de familie linistita. Unii nativi de sex masculin vor fi rebeli in tinerete bravand, crezand despre ei insisi ca vor fi purtati mai departe de bucuria de a trai. Isi vor surprinde rudele mai tarziu prin schimbarea brusca, demonstrand ca sunt maturi si siguri pe ei insisi. Binevoitor si mamos, Casa nu este deschisatuturor vanturilor. Acest semn are un sens pretios al misterului legat de adevaratul respect pentru partile necunoscute ale personalitatii umane.

Cealalta fata a monezii arata ca viata Cremenii va cadea in capcana marinimiei pentru ca prin natura sa este cald si generos. Exuberanta nativilor din Cremene ii poate consuma in intregime aruncandu-i in focul unei spontaneitati de moment. Deseori, ca rezultat viata nativilor poate fi plina de aventuri si de diversitatee. Barbatul Cremene isi va gasi completarea alaturi de Vultur iar Femeia Cremene tandretea romantica de care are nevoie alaturi de Ploaie.

si exuberanta sa. Cei nascuti sub aceste semn pot da dovada de o totala nechibzuinta, nu din rautate ci pentru ca este plin de energie. Cu toate acestea nu este un agresiv si prefera sa ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Zodiacul Arboricol Floral
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
22 imagini
Nr cuvinte:
7 249 cuvinte
Nr caractere:
39 847 caractere
Marime:
118.69KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Psihologie
Predat:
la gimnaziu
Sus!