Metode De Investigatie Chestionar Scris Pentru Elevi

Previzualizare referat:

Extras din referat:

itemi ce solicita reproducerea unor cunostinte sau algoritmi rezolutivi exersati indelung de elevi. Acestia antreneaza in special memorarea mecanica si recunoasterea (itemi 1-6) itemi ce antreneaza operativitatea gandiri (operatiile analitico-sintetice, esentializarea, abstractizarea), memorarea logica si atentia distributiva (itemi- 7-10). Strategiile rezolutive implicate sunt euristice si prin analogie permitand reflectarea si a rapiditatii cu care copiii invata (itemi 7-11) itemi care implica reversibilitatea prin inversiune si reciprocitate a gandirii, categorializarea, trecerea de la preconcept la conceptualizare, capacitatea copilului de a opera cu abstractii, fara suport concret intuitiv (itemi 12-15) Raspunsurile date ne permit sa ilustram evolutia in plan intelectual a scolarului mic, dificultatile acestuia sub aspect cognitiv, conturarea treptata a stilului de munca intelectuala, trecerea la gandirea de tip formal. Va multumesc ! Operator: Enumera corect lunile anului. Numara de la 20 la 0 din 2 in 2 . Completeaza sirul de numere de la 7 la 34 numarand din trei in trei.

Cate jumatati sunt intr-un mar? R : Ordoneaza corect cuvintele din propozitiile urmatoare: gradina zoologica Mihai tigri a vazut la mama de a cumparat la piata rosii.

rugat tema sa-mi eu profesorul corecteze am . Scrie corect cuvintele: ureche ghiete scola futuras un copii floar poarta hergelie Scrie care este greseala in urmatoarele propozitii: Am trei frati, Ion, Sandu si eu. R: Subliniaza greselile din urmaroarele propozitii Mihai sa spalat pe maini in rau. Ramai la scoala s-au pleci acasa. Am cules merele intrun cos. Cum se cheama puiul: vacii ursului cainelui Construieste o propozitie (fraza) care sa cuprinda cuvintele: farfurie, pisica, carne. Completeaza spatiile libere cu cuvintele care lipsesc: Am pierdut o, mamica, Cine-o. sa. deie, sarut gurita. Indica asemanarile intre: Creion stilou pix creta . Daca la Sighisoara este ora 10, ce ora este la Sibiu ? aceeasi ora ora 9 ora 11 Distanta de la Sibiu la Sighisoara este aceeasi cu distanta de la Sighisoara la Sibiu? nu b. da Ce trebuie sa facem daca : ne pierdem?. ploua?. arde casa?. ...

Download referat

Primești referatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
432 cuvinte
Nr caractere:
4 069 caractere
Marime:
6.84 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Psihologie
Data publicare:
26.12.2009
Structură de fișiere:
  • Metode De Investigatie Chestionar Scris Pentru Elevi
    • Referat.doc
Predat:
la gimnaziu

Ai gasit ceva în neregulă cu acest document?

Te-ar putea interesa și:
Rezumat In general, in scoala, matematica se preda si este inteleasa ca o cumulare de algoritmi....
Primul mare precursor al investigatiei sociologice empirice, Aristotel (383 - 322 i.e.n.), scria...
II. JUSTIFICAREA OFERTEI Lucrarile practice in lectiile de biologie sunt nu numai de un folos...
CURS NR.1 METODE IN PSIHOLOGIE I. PARTICULARITATI IN CERCETAREA STIINTIFICA IN PSIHOLOGIE...
TEMA 1 DESIGN-UL CERCETARILOR SOCIOLOGICE Dupa parcurgerea acestei teme veti invata: 1....
Sus!