Profilaxia Hipotensiunii Arteriale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Profilaxia hipotensiunii arteriale urmareste, in primul rand, educarea in vederea unui comporament de viata adecvat, cunoasterea simptomelor legate de hipotensiunea arteriala si a strategiilor de prevenire a complicatiilor. De exemplu, cei cu hipotensiune arteriala ortostatica trebuie sa stie si sa respecte tehnicile de ridicare din pat, dietele hipercalorice, oxigenarea si evitarea substantelor toxice.

Tratarea cu seriozitate a fiecarui simptom si prezentarea la medic pentru prevenirea instalarii cronicizarii unor afectiuni care apoi sa determine si aparitia hipotensiunii arteriale. Cooperarea bolnavului cu medicul si asistenta medicala pentru a intelege cat mai multe despre lantul vicios declansat prin veriga primului simptom care neluat in seama adauga alta veriga alt simptom celui incipient si astfel ar sti sa preantampine aparitia caracterului cronic al afectiunii.

Tot in perimetrul profilactic se recomanda calirea organismului, alimentatia echilibrata pentru a preveni anemierea, slabirea organismului si ca urmare, vulnerabilitatea la factorii infectiosi. Sa nu uitam ca virozele, tuberculozele sunt asociate cu hipotensiunea. In acest ultim aspect, putem sublinia aspectul profilactic, necesitatea asanarii focarelor de infectie. ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Profilaxia Hipotensiunii Arteriale
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
196 cuvinte
Nr caractere:
1 130 caractere
Marime:
3.88KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Medicină
Predat:
la gimnaziu
Sus!