Procesul De Ingrljire A Femurului

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1. Culegerea datelor, se face prin discutii directe cu bolnavul sau cu apartinatorii acestuia. Se urmareste identificarea si stabilirea antecedentelor personale si a antecedentelor hetero-calaterale, motivele internarii si istoricul bolii.

2. Planificarea ingrijirilor functie de necesitati, de o reala importanta este cunoasterea celor 14 necesitati ale omului, stabilite de Virginia Henderson, cadrul mediu sanitar fiind independent in a satisface nevoile bolnavului.

3. Stabilirea obiectivelor in functie de prioritati, aceasta etapa este dirijata in doua subetape: examinarea datelor culese cu interpretarea lor (tinand cont si de datele stiintifice) si stabilirea problemelor reale ce afecteaza sanatatea pacientului si a sursei de dificultate.

4. Realizarea ingrijirilor, o data abiectivele formulate se poate trece la realizarea ingrijirilor, care reprezinta baza procesului de ingrijire. De felul cum se va actiona acum, de calitatea interventiei cadrului mediu sanitar, depinde mersul evolutiv, al bolii, spre vindecare sau cronicizare.

5. Evaluarea analizarea si evaluarea obiectivelor propuse, permite evaluarea procesului de ingrijire si aducerea de modificari pe intreaga evolutie a starii de sanatate a pacientului. Dupa indepartarea placii (nu trebuie scoasa decat dupa 18 luni) fracturile internative sunt posibile.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
208 cuvinte
Nr caractere:
1 297 caractere
Marime:
3.99 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Medicina
Data publicare:
26.12.2009
Structură de fișiere:
  • Procesul De Ingrljire A Femurului
    • Referat.doc
Predat:
la gimnaziu
Te-ar putea interesa și:
CAPITOLUL I TEMA : "INGRIJIREA BOLNAVULUI CU FRACTURA DIAFIZARA DE FEMUR" MOTTO:...
Sus!