Strategia de piață pentru firma mea URA

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

1. Misiunea firmei “La birou”
2. Analiza mediului intern
3. Analiza mediului extern
4. Analiza SWOT
- Puncte forte
- Puncte slabe
- Oportunitati
- Amenintari
5. Elaborarea strategiei
6. Concluzii

Extras din referat:

1.Misiunea firmei

Frima “La birou” are misiunea de a asigura un mediu cat mai placut, cat mai relaxant, elegant, dar in special potrivit, pentru oamenii de afaceri; fie ca doresc sa stabileasca o intalnire sau sa continue o discutie, problema, punct de interes, intr-un mediu diferit fata de cel de la birou sau fie ca vor doar sa se deconecteze de viata cotidiana, noi suntem raspunsul pe care il cautati.

O cobinatie perfecta intre cafenea si un loc special de lounge, avand produse de calitate, un mediu ambient pentru gusturi rafinate, dar si oferirea de servicii la clasa business pentru ca omul de afaceri din tine sa se simta in forma maxima, capabil de orice provocare.

2.Analiza mediului intern

Clientii

Clubul aduna o clientela selecta, fiind deschis special pentru relaxarea oamenilor de afaceri si nu numai, punand la dispozitia clientului un spatiu special amenajat pentru acest scop si oferind de asemenea diferite sortimente de cafea, derivate din cafea, ceai, sandwich-uri si posibilitatea comandarii de narghilele. Publicul nostru tina este cuprins intre 25 si 45 de ani, persoane care cauta un loc select, relaxant si bineinteles discret.

Furnizorii

Cluburile sunt furnizate de catre Coca-Cola Company, British American Tobacco, Food Delivery Bucuresti si Special X (o firma de distributie a unor substante halucinogene legale); aprovizionand localurile cu bauturi alcoolice, nealcoolice, tigari, tutun, trabucuri si alimentele necesare pentru sandwich-uri.

Piata si concurenta

Piata cluburilor din bucuresti este foarte mare si foarte competitiva insa fiecare avand o anumita tema si avand un anume public tinta. Piata cluburilor destinate special pentru oamenii de afaceri tinde de la mica spre inexistenta. Studiind bilanturile contabile publicate ale principalilor cluburi de Chill Out si de Lounge reiese urmatoarea pondere:

Smart Cafe 23,7%

After Hour 12%

La Birou 64.3%

Observații:

FACULTATEA DE RELATII COMERCIALE FINANCIAR-BANCARE INTERNE SI INTERNATIONALE

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategia de Piata pentru Firma Mea URA.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
4.5/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
1 416 cuvinte
Nr caractere:
8 921 caractere
Marime:
12.02KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!