S.C. Rer Ecologic Service Buzău S.A

Previzualizare referat:

Extras din referat:

S.C. RER Ecologic Service Buzău S.A a luat ființă în anul 1995. Societatea face parte din grupul de firme RER- Recuperare Ecologică și Reciclare.

Grupul RER este o companie de salubrizare. El reprezintă un standard al calității serviciilor, al investițiilor în tehnologii ”environmental friendly”, un răspuns la necesitatea de a asigura un standard al curățeniei în comunitățile în care activează. Obiectivele principale fiind satisfacerea nevoilor beneficiarilor și dezvoltarea durabilă a mediului în care trăim.

Un parteneriat pentru curățenie nu înseamnă ”tu sa faci murdar, iar eu fac curat”, ci mult mai mult decât atât. Înseamnă că, tu alegi să trăiești civilizat, iar ”noi” te ajutăm să faci asta.

RER Buzău asigură gestionarea corectă a deșeurilor, în conformitate cu normele europene în vigoare, ținând în același timp cont de un alt aspect important al activității pe care o desfășoara și anume protecția mediului și educarea populației în spiritual griji față de mediul înconjurător.

Sistemul de management integrat implementat în cadrul companiei este certificat de TUV Rheinland InterCert.

La data de 31/12/2015 cifra de afaceri a companiei RER Buzău era de 30.710.714 RON, iar profitul fiind format din șapte cifre 21.146.18 RON.

Mediul de marketing

S.C. RER ECOLOGIC SERVICE BUZĂU S.A este o organizație autorizată în colectarea, selectarea și transport deșeuri, salubrizare stradală, menajeră, dezăpezire, deratizare- dezinsecție- dezinfecție, curățenie interioare și spații aferente clădirilor, mrcaj stradal. Firma este preocupata de creșterea continua a satisfacției clienților săi și de îmbunătățire continua a performanțelor sale în calitate, protecția mediului și securitate în muncă.

Obiectivele RER Buzău privind salubrizarea înseamnă un nou mod de colectare a deșeurilor menajere, recuperarea materialelor refolosibile și protecția mediului. Prin introducerea europubelelor, sistemul de colectare se face la standard europene. RER pune un accent deosebit și pe acțiunile de educație civica și ecologică a cetățenilor, în sensul respectării normelor ecologice de viață. Pentru acesta s-au editat o serie de broșuri, cărți pentru copii din învățământul preșcolar și școlar, au fost initiate acțiuni în colaborare cu instituțiile de învățămând, precum și campanii de informare prin mijloacele mass-media.

RER Buzău respect cerințele clienților și ale celorlalte părți interesate, aplicând prevederile legislației în vigoare, ale standardelor existente armonizre cu normele Uniunii Europene.

Pentru aplicarea politicii și pentru atingerea obiectivelor firmei referitoare la calitate/ mediu/ securitate și sănătate în muncă, au implementat un Sistem de Management Integrat, conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 și SR OHSAS 18001:2008.

S.C Rer Buzău S.A se asigură să îndeplinească toate resursele și condițiile necesare pentru îmbunătățirea continua a sitemului de management integrat precum și pentru prevenirea accidentelor, rănilor și a îmbolnăvirilor profesionale concomitant cu prevenirea și diminuarea poluării generate de activitățile desfășurate.

Produsul

RER Buzău se ocupă de tot ce înseamnă deșeuri, chiar și pe cele din construcții și demolări. Se ocupă de străzi, parcări, deszăpezire și curățare gheață. Pe langă toate aceste lucruri ei curăță clădirile în interior și exterior, se mai ocupa și de dezinsecție, dezinfecție, marcaje stradale.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • S.C. Rer Ecologic Service Buzau S.A.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 591 cuvinte
Nr caractere:
8 051 caractere
Marime:
60.38KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!