Promovarea Elite România

Extras din referat:

Importul de cafea Robusta pentru piata romaneasca se efectueaza din Africa si Orientul Indepartat, iar cel de cafea Arabica din America Centrala si Africa.

Intermedierea se realizeaza prin Nescafe Brasero Commodities cu sediul in Zug, Elvetia.

Obiectivul principal al companiei a fost dezvoltarea tehnologiei, prin instalarea unor echipamente de ultima generatie cu scopul de a a creste capacitatea de productie si de a imbunatati calitatea produsului.

Echipamentele sunt furnizate de marile companii Buhler, Probat, Bosch, Rowena si Neuhas.

Cafeaua Nescafe Brasero se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la adolescenti pana la varstnici. Produsul Nescafe Brasero se comercializeaza pe piata romaneasca, in toate judetele tarii, atat in mediul urban cat si in mediul rural.

Conform unui studiu de piata efectuat de firma romaneasca de cercetare a pietei Daedalus Consulting, realizat in anul 2004, 83,6% din persoanele adulte consuma cafea cel putin o data pe saptamana. Femeile beau cafea intr-o proportie mai mare decat barbatii (86,0% femeile, fata de 80,6% barbatii), iar persoanele mai in varsta consuma renumita licoare intr-o proportie mai mare decat cele tinere (86,1% persoanele peste 30 ani, fata de 77,7% persoanele cu varsta intre 18 si 30 ani).

Cafeaua se ambaleaza in hartie metalizata, cu folie de polietilena termosudabila, imprimata, de 100, 250, 500 g. Pentru manipulare si transport ambalajele de prezentare si desfacere se introduc in cutii de carton, folie de polietilena sau lazi. Ambalajele de desfacere sunt insotite de etichete inscriptionate cu urmatoarele date:

Denumirea: Nescafe Brasero Selected, Elita, After Dinner, Fort

Varietate

tipul: cafea macinata, cafea instant , cafea pentru filtru

- calitatea; - denumirea producatorului (numele, marca): Nescafe Brasero Romania

sediul locului de productie sau preambalare; - masa neta si abaterea:100g,250g,500g. - data fabricatiei (zi, luna, an); - termenul de valabilitate; - continutul in cofeina; - conditiile de pastrare.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Promovarea Elite Romania.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Marime:
753.50KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!