Program în scopuri caritabile

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Vandute in mai mult de 150 de tari produsele NIVEA se bucura de incredere oriunde in lume. In multe tari consumatorii sunt convinsi ca NIVEA este o marca locala, aceasta confuzie este considerata de Beiersdorf drept un compliment. Cu toate schimbarile prin care a trecut un singur lucru a rama sa acelasi NIVEA INSEAMNA O PIELE DELICATA.

Universul NIVEA cuprinde 13 categorii de produse din care o categorie este dedicate bebelusilor. Gama completa de ingrijire a bebelusilor este imbogatita cu minerale atent selectate pentru o mai buna protectie a pielii. Sapunul crema NIVEA BABY este imbogatit cu ulei de masline si ulei de migdale, curate si hidrateaza pielea sensibila a bebelusilor, lasand-o supla si catifelata, de asemenea contine si minerale naturale.

NIVEA BABY - "Piele sanatoasa chiar de la inceput"

Inotdeauna in armonie cu cerintele, astepatarile si dorintele consumatorilor, gama de ingrijire de la NIVEA va fi apreciata si in viitor asa cum a fost si NIVEA Creme la inceputuri, in 1911.

2. Obiective urmarite

Programul de ajutorare a copiilor infestati cu virusul HIV din Romania desfasurat in perioada 15 Mai- 15 August de catre NIVEA BABY are ca obiective colectarea unei sume de bani pentru modernizarea centrelor de ingrijire a copiilor infestati cu HIV, campanie realizata cu ajutorul Fundatiei "Mereu aproape", cresterea vanzarilor cu 6.5%, cresterea notorietatii pe piata si asocierea marcii NIVEA BABY cu lupta impotriva infestarii cu HIV/SIDA in randul copiilor, ceea ce face ca fiecare cumparator de sapun NIVEA BABY sa fie un pion in aceasta lupta.

3. Strategia aplicata

Acest program de ajutorare a copiilor infestati cu virusul HIV desfasurat pe o perioada de 3 luni este adresat cumparatorilor fideli, proaspetelor mamici, precum si cumparatorilor brand-urilor concurente care sunt atrasi de ideea de a contribui la colectarea de fonduri pentru copii bolnavi.

NIVEA BABY, prin acest program, doneaza 1 RON din pretul fiecarui sapun de 100 de grame pentru bebelusi vandut in contul Fundatiei "Mereu aproape" ce are ca activitate ajutorarea copiilor bolnavi cu HIV.

Specialistii NIVEA BABY pentru buna desfasurare a programului au creat un ambalaj special pentru sapun, prin care cumparatorul este pus in tema in legatura cu donatia pe care o face o data cu achizitionarea produsului.

De asemenea este creat in colaborare cu posturile TV, un spot de 30 de secunde in care apare Mihaela Radulescu alaturi de un copil si prezinta acest program si scopul lui, iar sloganul este: "Si tu le poti face viata mai fericita!"

Contracte pentru acest program sunt incheiate si cu anumite reviste prin care este stabilita o macheta de presa ce prezinta programul, precum si un numar de telefon al Fundatiei : "Mereu aproape" : 021553467 la care se poate apela oricand pentru aflarea detaliilor despre programul sustinut de NIVEA BABY.

La sfarsitul fiecarei saptamani este prezentat prin cele doua mijloace de informare: TV si presa despre suma colectata de acest program.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Program in scopuri caritabile.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
808 cuvinte
Nr caractere:
4 954 caractere
Marime:
48.92KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
promovare, caritate
Predat:
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor , Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi
Materie:
Marketing
Sus!