Campanie Anti-Sida

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Din 1981, cand a fost descoperita, si pana in prezent, SIDA a ucis peste 25 de milioane de oameni, fiind una dintre cele mai distructive epidemii contemporane. In 2006, 2, 9 milioane de oameni au murit, dintre care 380.000 copii. Actualmente, alte 39,5 milioane de oameni sunt infectati cu virusul HIV sau au deja SIDA. Doar in 2006, au aparut 4,3 milioane de noi cazuri de infectari cu virusul HIV. In Europa de Est si Asia Centrala, numarul celor care traiesc cu HIV a crescut de aproape 20 de ori in mai putin de 10 ani.

In Romania, sunt peste 10.000 de persoane cu HIV/SIDA, cei mai multi, tineri.

Campania ,,Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine" are ca scop inlaturarea prejudecatilor, a lipsei de informare si a temerilor nejustificate legate de persoanele cu HIV/SIDA.

Discriminarea impiedica persoanele cu aceasta afectiune sa duca o viata normala in societate, le obliga sa isi ascunda diagnosticul.

Grupurile tinta sunt publicul larg, institutii publice centrale si locale, mass-media centrala si locala, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS), Autoritatea de Sanatate Publica, Asociatia Vasiliada, Crucea Rosie, Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, Centrul pentru Tineret, Asociatia Europrotector, Societatea Studentilor Medicinisti si Asociatia Romana Anti-SIDA (ARAS).

Activitatile principale sunt: campanie mediatica intensa, la nivel national; monitorizarea mass-mediei; concert-eveniment in Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi; material video cu marturii ale persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA emisiuni radio/TV pe tema discriminarii.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Campanie Anti-Sida.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
507 cuvinte
Nr caractere:
2 939 caractere
Marime:
5.71KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Master
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
virus, infectii, pacienti
Predat:
la master
Materie:
Marketing
Sus!