Barcelona Cup

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Barcelona…

Este I imagine clara a ceea ce inseamna a trai intr-un oras mediteranean, un oras deschis, primitor, cald, uristice.dynamic si cu diverse obiective .

In 2000 de ani de istorie, Barcelona a fost convertita intr-o referinta europeana si mondiala, datorita fortei si carismei oamenilor ce locuiesc orasul.

Prezentare “Barcelona Cup”

Barcelona Cup este turneul de amator (recreativ), ce ofera atat fetelor cat si baietilor de a combina fotbalul cu tirismul si distractia, permitand totodata liderilor, insotitorilor si participantilor cunoasterea obiectivelor turistice ale Barcelonei.

Acest turneu are loc in fiecare an, in cea de-a doua saptamana a lunii Iulie, iar principala caracteristica este garantarea calitatii serviciilor.

Toate locuintele (inchiriate pentru cazare), sunt situate in zonele rezidentiale ale Barcelonei, iar amenajarea complexurilor sportive este ideala. Un alt punct forte este gustul si caliatea mancarii, apreciate de participanti.

Barcelona Cup este unicul turneu de fotbal recreativ care organizeaza partidele sale in complexele sportive care apartin a doua cluburi din prima divizie: Fotbal Club Barcelona si Real Club Deportivo Espanol. Pe de alta parte, organizatorii pot conta si pe sprijinul unor stadioane ce apartin altor cluburi importante din oras.

Prima editie a avut loc in 1997, iar in tot acest timp Baecelona Cup a devenit turneul cel mai internationalizat celebrat in Spania si unul dintre cele mai prestigioase in Europa.

Anula acesta, in vara, va avea loc a 12-a editie a Barcelona Cup

Publicul tinta

Tuneul se adreseaza atat baietilor nascuti dupa 1990, cat si fetelor nascute dupa 1988. In acelasi timp sunt avuti in vedere si insotitorii participantilor precum si liderii de echipa.

In cadrul turneului se pot inscribe urmatoarele categorii:

• Baieti : fotbal 11 (ctegoria A – nascuti dupa 1990, categoria B – nascuti dupa 1992, caregoria C – nascuti dupa 1998) si fotbal 7 (categoria D – nascuti dupa 1995, categoria E nascuti dupa 1997)

• Fete : fotbal 11 (ctegoria F – nascute dupa 1988) si fotbal 7 (categoria G – nascute dupa 1993).

Progamul turneului

Tuneul de anul acesta incepe pe 1 Iulie intinzandu-se pe 7 zile, dupa urmatorul program:

• 7 iulie ( incepand cu ora 15:00 toate echipele impreuna cu insotitorii si liderii trebuie sa mearga la Centrul de receptie situate in Colegiul Raindo Pangafort (Avenida Diaonal 634, iar organizatorii le vor da detaliile necesare).

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Barcelona Cup.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 044 cuvinte
Nr caractere:
6 015 caractere
Marime:
240.25KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!