Management Logistic

Previzualizare referat:

Extras din referat:

SC Transilvania General Import Export SRL Oradea, este cea mai mare societate de distributie din judetul Bihor. Infiintata in anul 1991 de catre fratii Micula Ioan si Viorel, a pornit in pasi marunti dar repezi cu distributia unor produse importate din Ungaria. In perioada 1993-2000, fratii Viorel si Ioan Micula, au infiintat societatile SC European Drinks-producator de bauturi racoritoare, SC European Food-producator de dulciuri si paste fainoase si SC Scandic Distileries-producator de bauturi alcoolice.

Dupa cum stim distributia este o componenta importanta a intregii activitati de marketing, strans legata de celelalte elemente ale mixului pe careleinfluenteaza.

Conceptul de distributie (plasare) se refera in primul rand la "traseul" pe care il parcurg produsele pe piata pana ajung la consumator sau utilizator: producatorul - intermediarul - cumparatorul/consumatorul. Pentru ca acest traseu sa fie cat mai scurt, SC Transilvania General Import Export SRL va avea ca obiect de activitate vanzarea produselor producatorilor mai sus amintiti. Gama de produse distribuite de SC Transilvania General Import Export SRL, este variata in jur de 300 de produse.

Inainte de a fi distribuite catre punctele de lucru din tara, produsele furnizorilor SC European Food, SC European Drinks SC Scandic Distileries- sunt stocate in cele opt depozite situate in localitatile Sudrigiu si Stei.

Societatea SC Transilvania General Import Export SRL, detine peste patruzeci de depozite situate in fiecare municipiu resedinta de judet.

Dispersia volumului de produse de la depozitele centrale catre punctele de lucru din tara, se realizeaza cu mijloace de transport proprii sau inchiriate, in baza unor comenzi efectuate de catre managerul companiei(punctului de lucru)

SC Transilvania General Import Export SRL ofera posibilitati de creditare clientilor insa o data cu preluarea titlului de proprietate asupra produsului, intermediarii preiau si riscul care poate aparea fie datorita deteriorarii, distrugerii sau invechirii produsului.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Management Logistic.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
3/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 064 cuvinte
Nr caractere:
6 623 caractere
Marime:
16.58KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Managementul Calității
Tag-uri:
management, logistica
Predat:
la liceu
Profesorului:
Raluca Berindei
Sus!