Satisfacția în muncă și influența ei asupra echipei

Extras din referat:

Satisfactia in munca este o stare emotiva care rezulta din opinia personala a angajatului asupra muncii sale sau a climatului de munca,o stare de echilibru la care ajunge individul in momentul in care raspunde complet unor nevoi,sau asteptari constiente sau inconstiente.

Ca si beneficii pentru companie, gradul de satisfactie inalt va garanta atentia angajatilor, cresterea productivitatii, se vor reduce costurile pentru recrutare si training, va asigura calitatea inalta a produselor sau serviciilor ce vor contribui la satisfactia si loializarea clientilor.

I. FACILITATI: Acestea pot fi: facilitati economice; facilitati socio-profesionale; facilitati sociale oferite de intreprindere; orarul de lucru; departarea locuintei de institutie si mijloacele de transport disponibile aflate la dispozitia angajatilor:

II. CONDITIILE FIZICE ELEMENTARE ALE MUNCII se refera la acele caracteristici ale muncii care afecteaza fizic, chimic si fiziologic organismul uman: periculozitatea muncii, caracteristicile fizice ale locului de munca (luminozitate, temperatura, surse de zgomot, estetica)

III. CONTINUTUL MUNCII: se refera la munca in sine, ceea ce trebuie sa faca fiecare.

IV RELATIILE UMANE IN MUNCA: reprezinta relatiile cu colegii si relatiile cu seful ierarhic direct. Relatiile umane pot fi modificate cu usurinta si independent de conditiile tehnologice ale muncii, ele depinzand de conditiile sociale generale precum si de gradul de cultura si civilizatie al comunitatii.

V. CADRUL ORGANIZATIONAL AL MUNCII:

Munca este afectata direct si de cadrul general al institutiei:conducerea institutiei, relatiile dintre diferite departamente, aprovizionarea cu materii prime si materiale, circulatia informatiilor, modul cum se iau deciziile si se realizeaza controlul.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Satisfactia in munca si influenta ei asupra echipei .pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Marime:
396.20KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Management
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!