Selectia Fisierelor Si A Dosarelor Aplicatii

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Selectia unui singur fisier sau dosar este o operatie usoara. Este suficient sa executati clic pe acesta, sau sa utilizati tastele cu sageti directionale indreptate in sus si in jos de pe tastatura. Fisierul sau dosarul selectat este pus in evidenta.

De asemenea, puteti selecta mai multe fisiere si dosare. Acest lucru este extrem de util atunci cand doriti sa copiati, sa mutati sau sa stergeti mai multe fisiere sau dosare o data.

Pentru a selecta mai multe grupuri de fisiere: cu tasta Ctrl tinuta apasata, pe primul fisier din al doilea bloc; daca e nevoie, pentru a selecta si un al treilea bloc repetati pasii 2 si 3, si tot asa.

Sau: trageti, cu ajutorul mouse-ului, o caseta in jurul primului grup de fisiere si apoi, cu tasta Ctrl tinuta apasata, trageti, cu cu ajutorul mouse-ului o caseta in jurul urmatorului grup de fisiere.

Pentru a selecta toate fisierele si dosarele din panoul din dreapta: Aplicatii 1. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Horoscop in Zodiac; Redenumiti fisierul Plop. txt in Salcie. txt; Mutati fisierul Bivol. txt in dosarul European; Copiati fisieeul Taur. txt in dosarul Chinezesc; Stergeti fisierul Salcie. txt; Recuperati fisierul Salcie. txt din Recycle Bin; Copiati fisierul Salcie. txt pe discheta; Copiati fisierul Salcie. txt de pe discheta in dosarul Chinezesc; Copiati fisierul Salcie. txt de pe discheta in dosarul European.

2. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Filme in HBO; Mutati fisierul Celeste. txt in dosarul Comedii; Copiati fisierul Arma mortala. txt in dosarul Telenovele; Stergeti fisierele Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt; Recuperati fisierle Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt din Recycle Bin; Copiati pe discheta fisierele Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt; Copiati de pe discheta fisierul Dracula. txt in dosarele Comedii, Politiste si Documentare.

3. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Masini in Auto; Mutati fisierul Combina. txt in dosarul De lux; Copiati fisierul Bentley. txt in dosarul Agricole; Stergeti fisierul Lamborghini. txt; Recuperati fisierul Lamborghini. txt din Recycle Bin; Copiati pe discheta fisierele Combina. txt si Bentley. txt; Copiati de pe discheta fisierul Combina. txt in dosarul Agricole.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
513 cuvinte
Nr caractere:
2 994 caractere
Marime:
13.87 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatica
Data publicare:
26.12.2009
Structură de fișiere:
  • Selectia Fisierelor Si A Dosarelor Aplicatii
    • Referat.doc
Predat:
la gimnaziu
Te-ar putea interesa și:
File New Text Document In panoul din dreapta al Exploratorului, va aparea un nou fisier, pregatit...
Programele de prelucrare a textelor, de calcul tabelar si cele grafice, au devenit de la sine...
1. Clasificarea fisierelor de presa Activitatea oricarui birou de presa debuteaza cu intocmirea...
Calculatorul sau sistemul de calcul este un dispozitiv care lucreaz (automat, sub controlul unui...
PREZENTAREA SOCIETATII COMERCIALE S.C.ELECTROMURES S.A. 1.1. Scurt istoric, prezentarea...
Sus!