Programul Word Pad Ecranul Comenzi Din Meniu

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Word Pad este un program de redactare foarte simplu, dar puternic (spre deosebire de programul Notepad, care este mai slabut, putand fi considerat o mica agenda de buzunar) si este distribuit o data cu sistemul de operare Windows.

- iata fontul Symbol in care aveti acces la caracterele grecesti.

Retineti ca cele mai utilizate fonturi sunt Times New Roman (aceasta lectie este redactata in Times New Roman) si Arial.

tex aliniat la stanga foii text centrat pe foaie text aliniat la dreapta foii Comenzile din meniul File In meniul File sunt comenzile care lucreaza cu fisiere (salvarea, deschiderea, tiparirea etc.

). Intotdeauna comenzile care sunt urmate de, se executa in cadrul unor ferestre de comanda, celelalte nu mai necesita o fereastra de comanda.

In dreapta unor comenzi, in meniuri, apare o combinatie de taste; intelegem ca putem accesa direct de la tastatura comanda respectiva prin apasarea acelei combinatii de taste.

Pentru fiecare comanda din meniuri se va observa ca exista o litera subliniata, la fel pentru fiacare meniu de comenzi. Cum se pot folosi aceste scurtaturi? Veti folosi Alt+litera subliniata din meniu pentru a deschide numai din tastatura meniul respectiv; apoi veti apasa pe tasta cu litera subliniata a comenzii pentru a executa comanda respectiva.

Comenzile Save As si Save Voi incepe cu una din cele mai importante comenzi din meniul File, si anume Save As = salveaza ca (sub un alt nume); va permite sa salvati noua versiune a textului, sub un alt nume, sau intr-un alt loc.

Cand creati sau editati un document si apoi il salvati, creati de fapt un fisier pe care Windows il inregistreaza pe disc prin metode magnetice. Fisierul contine toate informatiile necesare pentru a recrea documentul in programul cu care a fost creat.

Intotdeauna, la prima salvare a unui fisier, va fi apelata comanda Save As pentru a putea alege discul (C: sau A: ), dosarul sau subdosarul in care se doreste salvarea fisierului, si pentru a putea da numele dorit fisierului.

Dupa prima salvare a unui fisier cu comanda Save As, pentru a salva ulterior modificarile aparute, nu veti folosi din nou Save As pentru ca la fiecere noua apelare, aceasta comanda face o copie a fisierului respectiv. Pentru a salva modificarile aparute, e suficient sa apelati din meniul File comanda Save, care nu mai face o copie a fisierului, salvand fisierul in dosarul si sub numele pe care le-am ales anterior cu comanda Save As.

De data aceasta, salvarea se va face fara a se deschide vreo fereastra de comanda.

Comanda New Comanda New din meniul File deschide un fisier nou. Este posibil ca aplicatia sa ceara informatii asupra tipului noului fisier.

Comanda Open Comanda Print Tipareste, sau listeaza, la imprimanta o copie a fisierului curent.

Iata fereastra de comanda Print: Comanda Print Preview Comanda Page Setup Permite stabilirea formatului si orientarea ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Programul Word Pad Ecranul Comenzi Din Meniu
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 696 cuvinte
Nr caractere:
9 516 caractere
Marime:
75.19KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!