Power Point pregătirea prezentării

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Inainte de a fi imprimat documentul, va trebui stabilit formatul paginii. Pentru asta se alege optiunea Page Setup (Initializare pagina) din meniul File (Fisier), ce deschide urmatoarea fereastra, cu urmatoarele proprietati: Pentru a realiza diferite operatii cu diapozitivele unei prezentari, se recomanda utilizarea vizualizarii Slide Sorter View (Sortare diapozitive). Copierea si mutarea diapozitivelor in diferite parti ale prezentarii sau chiar in prezentari diferite este posibila datorita existentei Clipboard-ului. Atentie!! Pentru a putea alege optiunea Copy (Copiere) va trebui ca dipozitivul ce trebuie copiat sa fie selectat, in caz contrar aceasta optiune va aparea cu culoarea gri in meniu (neactivat). 0 alta modalitate de copiere a unui diapozitiv este apelarea din meniul Edit (Editare) a functiei Duplicate (Dublare) sau apasarea taste lor Ctrl+D. Dupa mutarea diapozitivului, pentru a putea fi pus in locul unde se doreste va trebui sa alegeti optiunea Paste (Lipire) din meniul Edit (Editare), sau prin combinatia de taste Ctrl+V. ?tergerea diapozitivului - se realizeaza prin apasarea tastelor Backspace sau Delete. Puteti apela si din meniul Edit (Editare) functia Delete Slide (Stergere diapozitiv). Corectarea erorilor gramaticale Trebuie sa fie instalata aceasta optiune pentru mai multe limbi. Corectarea gramaticala, se face cu ajutorul optiunii Spelling and Grammar (Corectare ortografica si gramaticala) din meniul Tools (Instrumente). Implicit aceasta functie este activa, lucru demonstrat de faptul ca orice cuvant gresit apare subliniat cu rosu.

Pentru a dezactiva aceasta optiune se alege functia Options (Optiuni) din meniul TooIs (Instrumente). In aceasta fereastra doar printr-un simplu clic puteti activa sau dezactiva corectarea gramaticala.

Daca aceasta functie este activata, toate cuvintele ce nu exista in dictionar sunt subliniate cu rosu.

Cuvintele subliniate cu rosu au una din urmatoarele caracteristici: Sunt scrise incorect Cuvantul este scris corect, dar el nu se gaseste in dictionarul predefinit.

Cum se pot corecta greselile existente? Prin corectare manuala - daca functia Corectare gramaticala este inactiva.

Apare urmatoarea fereastra de dialog: De fiecare data cand este semnalata o greseala, ea apare in partea de sus a ferestrei, in partea de jos se afla o lista cu optiuni ce cuprinde propunerile de modificare. Greseala se poate ignora, sau modifica apasand butoanele Ignore (Ignorare) sau Change (Modificare). Corectarea se peate intrerupe oricand apasand butonul Close (Inchidere). 7. 2 Imprimarea 7. 3 Prezentarea Daca in prezentare, aveti anumite diapozitive pe care nu doriti sa Ie afisati in cadrul prezentarii, puteti alege din meniul Slide Show (Expunere diapozitive) optiunea Hide Slide (Ascundere diapozitiv). Pentru ca diapozitivul sa apara in afisarea prezentarii va trebui sa apelati din nou aceasta functie.

...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Power Point Pregatire Prezentarii
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
808 cuvinte
Nr caractere:
4 895 caractere
Marime:
63.00KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
power point, prezentari
Predat:
la liceu
Sus!