Power Point formatare text și imagini

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Textul este introdus prin actionarea tastaturii: in momentul in care se ajunge la capatul randului, cursorul continua pe randul urmator. Pentru a introduce un text, va trebui sa dati un clic in zona in care scrie Click to add text (Faceti clic pentru adaugare text) si apoi puteti introduce textul dorit.

Pentru a edita comentariile unui diapozitiv, este recomadabil sa lucrati cu vizualizarea Outline View (Normal). Selectati diapozitivul caruia doriti sa ii adaugati un comentariu si apoi in partea din dreapta a ferestrei dati un clic in campul Click to add notes (Faceti clic pentru adaugare de note). In acest camp, puteti introduce diferite simboluri cu ajutorul comenzii Insert (Inserare) -Symbol (Simbol), sau puteti introduce text.

In prima parte se poate modifica tipul de font, stilul si dimensiunea acestuia, doar printr-un simplu clic pe optiunea dorita.

Daca totusi nu sunteti multumit de culorile prezentate, si vreti o nuanta speciala puteti opta pentru a o realiza apasand pe butonul More Colors (Mai multe culori). Se va deschide fereastra Colors (Culori). Aici va puteti crea orice culoare doriti prin combinarea unor culori.

Culoarea pe care o doriti se poate obtine prin deplasarea crucii albe in fereastra Colors (Culori), spre nuanta dorita.

Intensitatea culorii, se modifica prin deplasarea sagetii alba din partea dreapta in sus sau in jos dupa cum doriti.

In fereastra de dialog Font mai apar si alte efecte, ce pot fi activate prin marcarea acestora printr-un simplu clic. Fiecare efect va fi atribuit dear textului dinainte selectat. Efectele mai importante sunt: Underline (Subliniere) care subliniaza textul si Shadow (Umbra) ce Ii ofera textului selectat o usoara umbra, Superscript (Exponent) este optiunea necesara pentru a scrie textul selectat ca exponent si Subscript (Indice) scrie textul selectat ca indice.

Pentru a face definitive modificarile va trebui apasata tasta OK. In caz contrar apasarea tastei Cancel va lasa textul asa cum era.

Puteti economisi timp facand aceste lucruri prin intermediul butoanelor prezente pe bara de meniuri.

Pentru: - a schimba culoarea fontului alegeti - a schimba fontul sau dimensiunea acestuia, alegeti caracterele defile din meniurile derulante existente pe bara de instrumente Puteti alinia textul dupa cum doriti.

Pentru aceasta apelati din meniul Format Alignment (Aliniere) si apoi alegeti optiunea dorita.

Pentru a economisi timp, puteti lucra si cu butoanele din bara de instrumente : Schimbarea spatiului intre paragrafe Alegerea diferitilor marcatori Tipurile de marcatori sunt: - bulleted (marcatori) - se introduc diferite simboluri pentru a se remarca mai usor anumite paragrafe.

- numbered (numerotare) - ofera posibilitatea de a ordona paragrafele din diapozitiv cu ajutorul cifrelor arabe, sau a literelor.

Utilizarea comenzii Undo (Anulare) si Redo (Repetare) 3. 2 Imagini Introducerea unei imagini (clipart) intr-un diapozitiv Uneori ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Power Point Formatare Text Si Imagini
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 547 cuvinte
Nr caractere:
8 902 caractere
Marime:
270.59KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
editor, powerpoint
Predat:
la liceu
Sus!