Power Point

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Marcatori in Power point: pentru a adauga unui diapozitiv marcatori sau numerotare se parcurg pasii urmatori: Pasul 3: Se alege tipul de marcator din campul Cu marcatori sau tipul de numerotare din campul Numerotat Formatarea casetelor text: in ceea ce priveste formatarea casetelor text vom avea in vedere mai multi itemi: A) Redimensionare: modificarea dimensiunilor casetelor text se realizeaza cu tehnica drag and drop sau din fereastra Formatare substituent. Pentru a folosi drag and drop, se parcurg pasii: Pasul 2: Se pozitioneaza cursorul mouse-ului pe una din bordurile casetei, in partea de mijloc sau pe coltul casetei, pana se modifica forma cursorului intr-o sageata cu doua capete.

Pasul 3: Se actioneaza butonul stang al mouse-ului si se trage de bordura casetei pana ajunge la dimensiunile dorite.

Fereastra auto shape se deschide fie cu dublu click pe bordura casetei, fie prin alegerea comenzii Formatare substituent din meniul deschis cu click dreapta pe bordura casetei.

Optiunile prezentate in aceasta fereastra sunt: Culori si linii; Dimensiune; Pozitie; Imagine; Caseta text.

Se alege Size si modalitatea de modificare a dimensiunilor casetei (inaltime, latime, unghiul de rotatie, modificarea inaltimii si latimii cu un anumit procent) B) Mutare: casetele text, ca si orice alt obiect, se vor muta prin taiere si lipire, astfel: Pasul 1: Se selecteaza caseta care va fi mutata.

Pasul 2: Se apasa combinatia de taste CTRL+X sau se alege butonul Decupare din bara de butoane standard sau se alege comanda Decupare din meniul EDITARE.

Pasul 3: Se pozitioneaza cursorul in interiorul diapozitivului unde se doreste mutarea casetei.

Pasul 4: Se apasa combinatia de taste CTRL+V sau se apasa butonul Lipire de pe bara de butoane standard sau se alege comanda Paste din meniul EDITARE.

C) Setarea culorilor si liniilor casetelor text: implicit fundalul si linia care inconjoara caseta text sunt transparente dar acestea pot fi modificate in functie de dorinta utilizatorului. Toate aceste modificari vor putea fi facute in fereastra Formatare substituent/Culori si linii.

Multiplicarea diapozitivelor: in cazul in care dorim adaugarea unui diapozitiv gol urmand a fi prelucrat de utilizator se va alege comanda Diapozitiv nou din meniul INSERARE. Daca dorim multiplicarea unui diapozitiv deja prelucrat se selecteaza diapozitivul respectiv dupa care se alege comanda Copiere din meniul EDITARE.

Tot din meniul editare alegem comanda Lipire.

Stergerea unui diapozitiv: pentru stergerea unui diapozitiv se selecteaza diapozitivul in cauza prin realizarea unui click pe acesta dupa care se apasa tasta Delete de la tastatura sau se va alege comanda Stergere diapozitiv din meniul deschis cu click dreapta pe diapozitiv.

Introducerea butoanelor: aplicatia Power Point pune la dispozitia utilizatorului un instrument numit Action Buttons (butoane de actiune) cu care se poate sari de la un diapozitiv la altul al prezentarii.

Utilizatorul ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Power Point - Varianta 2
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
605 cuvinte
Nr caractere:
3 130 caractere
Marime:
9.66KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
power point, editor
Predat:
la gimnaziu
Sus!