Parametrii Imprimantei

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Cei mai importanti parametri ai imprimantelor, indiferent de tipul lor constructiv sunt in numar de 2: 1. DPI-ul reprezinta calitatea tipariturii. Cu cat DPI-ul este mai mare cu atat calitatea atat a textului cat si a pozelor este mai bun.

2. Paginile pe minut (ppm) reprezinta viteza de imprimare. Cu cat viteza este mai mare, cu atat avem certitudinea ca imprimanta este mai de calitate deoarece vitezele mai mari inseamna mecanica mai performanta.

3. Tipul hartiei folosite. Pe piata gasim o multitudine de medii de tiparire, hartie normala, hartie pentru imprimantele cu jet de cerneala (ex. LC-301), hartie de inalta rezolutie pt. realizarea fotografiilor, etc.

4. Grosimea hartiei folosite. De la 64 la 105 g/m2 sau hartie speciala de 270 g/m2 precum si multe altele in functie de imprimanta.

5. Marimea hartiei folosite: A4, B5, A5, Letter, Legal, 4 x 6, 5 x 7 precum si marimi alese de utilizator.

8. Temperatura si umiditatea de functionare. Este bine sa o respectam pentru buna functionare a imprimantei si realizarea unui document de calitate.

9. Nivelul de zgomot 10. Dimensiunile imprimantei 11. Greutatea 12. Limbajul de tiparire (in cazul imprimantelor laser). 13. Memoria imprimantei, etc.

...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Parametrii Imprimantei
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
225 cuvinte
Nr caractere:
1 166 caractere
Marime:
3.89KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!