Excel Tiparirea Unui Registru De Calcul

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Un registru de calcul este o colectie de foi de calcul, care seamana cu paginile unui carnet. Putem tipari intregul carnet deodata, sau numai citeva pagini din el.

Inainte de a tipari o foaie de calcul, trebuie sa verificam daca este configurata corect pentru a putea fi tiparita.

Pentru aceasta se deschide File si se selecteaza Page Setup.

In lista care am s-o prezint in continuare sunt citeva dintre optiunile de configurare a paginii grupate in functie de etichetele in care se afla.

Orientation Se selecteaza Portrait pentru a tipari pe foaia aseazata vertical si Landscape pentru a tipari pe foaia asezata orizontal.

Paper Size In configuratia prestabilita acesta este 8, 5x11 inci, dar putem alege si alte dimensiuni de pe lista prezentata.

Print Quality Putem tipari foaia de calcul alegind optiunea de calitate draft pentru a tipari rapid si a reduce efortul imprimantei, sau putem tipari folosind o calitate ridicata, pentru o versiune finala. Calitatea tiparirii este masurata in dpi (dots per inch puncte pe inci), cu cit este mai mare aceasta valoare cu atit este mai buna si calitatea tiparirii.

First Page Number Putem stabili pentru prima pagina, daca dorim un numar diferit de 1. Optiunea Auto prestabilita stabileste ca numerotarea paginilor sa inceapa cu 1, daca tiparirea incepe cu prima pagina, sau sa inceapa numaratoarea cu numarul corespunzator paginii care este tiparita prima.

Eticheta Margins Top, Bottom, Left, Right Putem modifca valorile pentru toate marginile.

Header, Footer Putem specifica la ce distanta dorim sa fie tiparite antetul si subsolul fata de marginea paginii. Pentru a include un antet sau un subsol in registrul de calcul trebuie sa folosim eticheta Header and Footer.

Center on Page Putem centra datele registrului de calcul intre marginile din stinga si din dreapta (Horizontally pe orizontala) si intre marginile de sus in jos (Vertically pe verticala). Eticheta Header/Footer Header, Footer Putem introduce un antet cum ar fi un titlu care sa apara la inceputul fiecarei pagini sau un subsol care sa fie tiparit la sfirsitul fiecarei pagini.

Custom Header, Custom Footer Putem folosi butoanele Custom Header sau Custom Footer spre a crea anteturi si subsoluri pentru introducerea orei, datei, a denumirii foii de calcul de pe eticheta si a denumirii fisierului care contine registul de calcul.

Eticheta Sheet Print Area Putem tipari un fragment dintr-un registru sau dintr-o foaie de calcul indicind domeniul de celule pe care dorim sa-l tiparim. Putem scrie adresa domeniului sau sa facem clic pe pictograma Collapse Dialog Box din dreapta casetei de text, pentru a inchide caseta de dialog Page Setup si sa tragem mouse-ul peste celule pentru a le selecta.

Daca nu se selecteaza o zona de tiparit, Excel va tipari fie intreaga foaie, fie intregul registru de calcul, in functie de optiunile selectate in eticheta Page.

Print Titles Daca avem un rind sau o coloana de intrari care vrem sa fie ...

Download referat

Primești referatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 361 cuvinte
Nr caractere:
11 930 caractere
Marime:
8.64 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatica
Data publicare:
26.12.2009
Structură de fișiere:
  • Excel Tiparirea Unui Registru De Calcul
    • Referat.doc
Predat:
la gimnaziu
Te-ar putea interesa și:
Obiectivele lectiei: In aceasta lectie veti vedea cum puteti tipari un registru de calcul sau o...
CUPRINS .2 Lectia 1. Utilizarea aplicatiei Excel Aplicatia Microsoft Excel face parte din...
I. Crearea unei foi de lucru cu Excel Programele tip foaie de calcul, cum este Microsoft Excel,...
Microsoft Excel este un program care organizeaza si manipuleaza date organizate matriceal in...
A. Scopul lucrarii: Se urmareste realizarea urmatoarelor obiective: - prezentarea software-ului...
Sus!