Definirea Aliniatelor Cu Ajutorul Riglei Tabulatorii

Previzualizare referat:

Extras din referat:

De asemenea, puteti folosi triunghiul din dreapta riglei pentru a indenta paragraful fata de marginea din dreapta.

Reprezinta acele pozitii predefinite din documentul dumneavoastra in care, la apasarea tastei Tab, se va muta cursorul de inserare; astfel, textul ce va fi introdus ulterior va fi aliniat in raport cu pozitia tabulatorului.

Atunci cand incepeti un nou document, tabulatorii predefiniti sun pozitionati in fiecare pagina la 0, 5 (1, 3 cm). Pentru a pozitiona cursorul la urmatorul tabulator, apasati tasta Tab.

Pentru a adauga un tabulator, puteti folosi rigla.

La capatul din stanga al riglei exista o caseta mica. De aici, prin clic cu mouse-ul, puteti alege dintre cele patru simboluri, ce reprezinta tot atatea tipuri de tabulator (fiecare aliniaza textul in alt mod fata de ei). Pentru a pozitiona pe rigla unul din cei patru tabulatori prezentati, executati clic pe caseta Tab Alignment aflata in capatul din stanga riglei pana cand va afisa simbolul corespunzator. Acum, nu va ramane de facut decat sa executati clic pe rigla, in pozitia dorita. Pe rigla va aparea un marcaj de tabulator.

Acesta poate fi mutat cu agat si trag. Daca este nevoie, pentru a sterge un tabulator nu trebuie decat sa-l agatati si trageti sub rigla.

Leader (caractere directoare) Exemplu: paine 2 buc 7000 lei lapte 1 l 15000 lei cafea 100 g 15000 lei Impreuna cu tabulatorii mai puteti folosi si asa numitele caractere directionare. Acestea sunt reprezentate de o linie formata din puncte sau liniute care conecteaza vizual portiunile de text tastate in dreptul tabulatorilor.

Pentru a folosi aceasta optiune mergeti in meniul Format comanda Tabs: ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Definirea Aliniatelor Cu Ajutorul Riglei Tabulatorii
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
504 cuvinte
Nr caractere:
2 802 caractere
Marime:
22.81KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!