Cum edităm o pagină html

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pentru a incepe selectati optiunea New (nou) din meniul File (fisier) sau apasati simultan tastele Ctrl+N. La selectarea acestei optiuni, ca efect vizual, va apare o fereastra cu diferite modele de pagini (Templates), pe care le puteti selecta pentru pagina dumneavoastra de web.

In partea de jos a acestei ferestre apare o scurta descriere a modelului de pagina care urmeaza sa fie realizata. Noi va recomandam sa selectati optiunea Normal Page. Ca urmare a acestei optiuni, programul va crea o pagina goala (blank page), fara nici un element.

Daca ati facut acest prim pas, inseamna ca sunteti pe calea cea buna, si e momentul sa continuati. Unul dintre lucrurile la care trebuie sa va ganditi de la inceput este designul paginii dumneavoastra, care, fara indoiala, trebuie ales foarte atent pentru a nu mari timpul de incarcare a unei pagini la o conexiune standard de 28. 8 dial-up. De aceea trebuie sa remarcati in partea dreapat, jos, a ferestrei editorului FrontPage o bara utilitara care va indica timpul de incarcare la conexiunea standard de mai sus.

Un alt lucru important si foarte util pentru dumneavoastra, este faptul ca aveti posibilitatea de a lucra direct cu codul html, unde puteti face modificarile necesare si puteti adauga diferite script-uri. De asemenea, aceasta facilitate este foarte utila la compilarea sitului dumneavoastra.

Pentru a lucra direct cu codul html, selectati optiunea HTML.

din meniul View. La selectarea acestei comenzi, ca efect vizual, va apare o fereastra in care se poate edita direct codul. Un ajutor important este dat de faptul ca acest cod este colorat standart, pentru a deosebi cel mai bine elementele.

Inainte de a incepe lucrul, si in timpul lucrului, trebuie sa cunoasteti cateva reguli elementare care va vor fi de folos. Unele reguli de editare sunt obligatorii, si de aceea va recomandam sa nu le neglijati.

Prima regula elementara este aceea ca pagina dumneavoastra de start (prima pagina a sitului) sa se numeasca index. Numele acesta este util in cazul browserelor care folosesc autocomplete si este un nume standard. Daca numiti altfel aceasta prima pagina, pot apare unele inconveniente pe server dar care pot fi usor remediate daca apelati la administrator.

Un alt lucru util si care trebuie stiut de la inceput, este acela ca paginile ar trebui salvate cu extensia *. html si nu *. htm deoarece sunt servere mai vechi care nu suporta acest format, si de asemenea pot apare probleme cu unele browsere.

Evitati sa incarcati pagina cu imagini si grafica inutila. Va recomandam sa realizati imaginile in format *. gif sau *. jpeg cu o compresie mare si la dimiensiuni mici. Daca respectati aceasta regula, veti obtine un timp de incarcare relativ scurt, chiar la o conexiune standard de 28. 8 pe dial-up. Selectati optiunea Page Proprieties din meniul File. Ca urmare a acestei comenzi, ca efect vizual, va apare o fereastra cu patru liste: General, Background, Margins si Custom. In sectiunea ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Cum Editam O Pagina Html
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
26 imagini
Nr cuvinte:
7 344 cuvinte
Nr caractere:
44 264 caractere
Marime:
35.06KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
html, limbaj, web
Predat:
la liceu
Sus!