Corelchart Corelphoto Paint Corelmove Corelshow Coreltrace Corelmosaic

Previzualizare referat:

Extras din referat:

CorelCHART este o aplicatie cu o gama larga de optiuni, folosita pentru realizarea diagramelor numerice (a graficelor bazate pe cifre). Cu acest program se pot crea atat diagrame 2D (carora li se pot modifica dimensiunile) cat si 3D (acestea pot fi si rotite sau inclinate). CorelCHART poate crea 16 tipuri fundamentale de diagrame (diagrame cu bare, cu linii, cu suprafete, circulare, prin puncte, cu buline, radar, polare, Gantt, harti spectrale, histograme, diagrame tabel, diagrame 3D cu trepte si diagrame 3D prin puncte si pictografice) cele mai multe avand o mare diversitate de formate. Diagrama care prezinta datele cel mai bine depinde de tipurile de legaturi pe care le ilustram. Modulele DataManager (Modul de gestionare a datelor textul si numerele sunt introduse in coloane si linii) si Chart View (modul de vizualizare al diagramelor) sunt folosite pentru introducerea datelor si proiectarea diagramelor.

Este o aplicatie care creaza si vizualizaeza imagini permitand utilizatorului sa aplice efecte speciale imaginilor existente pe ecran. Prima etapa in utilizarea acestui program este stabilirea unei metode de captare a imaginii (prin scanner, prin Photo-CD). Cu ajutorul meniului Effects putem conferi imaginilor efecte speciale (Artistic Pointilism confera imaginii aspectul pointilist prin adaugarea de puncte, comanda Edge Emphasis accentueaza marginile desenului in diferite culori si forme, comanda Emboss scoate in relief, da o nuanta de relief imaginii, facand-o sa para tridimensionala, comanda Motion Blur estompare prin miscare, estompeaza imginea intr-o directie astfel incat pare ca imaginea se misca in acea directie, comanda Solarize rastoarna aspectul imaginii, facand-o sa semene cu un negativ foto, etc). Deci folosind diversele instrumente din acest program putem modifica afisarea pe ecran, putem desena linii, curbe, poligoane, dreptunghiuri, elipse, putem adauga umpleri si retusuri de culoare, putem obtine efecte spectaculoase pentru aceste imagini.

CorelMOVE CorelMOVE permite crearea de secvente animate care pot contine sunete si efecte speciale. El este destinat satisfacerii cererii de soft pentru multimedia. Prin CorelMOVE minunata lume a sunetelor si imaginilor este la indemana oricui este interesat sa invete si sa exerseze. Ca si fisierele Screen Show produse de CorelSHOW animatia creata in CorelMOVE poate fi transportata si pe alte calculatoare care ruleaza sub Windows. CorelMOVE s-a dezvoltat pentru a acoperi necesitatea integrarii altor fisiere de animatie care au devenit populare. Acum se poate transporta animatia in format MPEGmovie (*. mpg) sau PICSanimation (*. pcx). Prin acest program este permisa crearea si modificarea actorilor si a recuzitei, crearea replicilor si plasarea sunetelor astfel incat sa se obtina o coloana sonora perfect sincronizata cu jocul personajelor (pentru redarea sunetului este necesara o placa de sunet instalata in calculator). Animatia este data de o serie de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Corelchart Corelphoto Paint Corelmove Corelshow Coreltrace Corelmosaic
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 306 cuvinte
Nr caractere:
7 621 caractere
Marime:
569.76KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!