Camere Video Profesionale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Abstract. Lucrarea contine informatii despre camere video profesionale. Refera-tul are in componenta sa o scurta prezentare istorica a camerelor de filmat profe-sionale, modul in care acestea functioneaza cat si caracteristici generale cum ar fi rezolutia, sensibilitatea, sincronizarea. Pentru analiza camerelor de filmat, m-am axat pe cele Panasonic, avand la dispozitie o gama variata de produse.

1 Introducere

Camerele video profesionale sunt camerele video special destinate filmarilor profe-sionale complexe precum filmele, emisiunile TV, documentarele sau chiar evenimen-tele importante, de aceea ele mai poarta si numele de "camere de televiziune".

Camerele video au inceput sa fie din ce in ce mai populare printre amatorii care doresc sa aiba mereu la indemana o camera video simpla, mica, usor de transportat si de utilizat pe care sa o foloseasca pentru inregistrarea momentelor inedite din tim-pul calatoriilor sau din timpul petrecerilor de familie. Spre deosebire de camerele vi-deo profesionale, camerele video "prosumer", destinate persoanelor care nu au expe-rienta in domeniul video sunt mult mai mici, mai ergonomice si in primul rand mai usor de utilizat, ceea ce le face atat de populare.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Camere Video Profesionale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 526 cuvinte
Nr caractere:
9 171 caractere
Marime:
305.43KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Grafică Computerizată
Tag-uri:
camere video, camera de filmat
Predat:
la facultate
Materie:
Grafică Computerizată
Sus!