Fenomene Naturale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

01.10.2007

INCENDII PUTERNICE IN ESTUL AUSTRALIEI

Puternice incendii au izbucnit in estul Australiei. Flacarile au mistuit suprafete intinse de teren si ameninta cateva localitati din regiune. Mai multe case au fost distruse de flacari, insa, din fericire, nu s-au inregistrat victime. Zeci de localnici au fost evacuati preventiv, in timp ce echipajele de pompieri, sprijinite de elicoptere depun eforturi pentru a opri extinderea focului. Potrivit autoritatilor, incendiile au izbucnit din cauza caldurii.

01.10.2007

ERUPTIE A UNUI VULCAN DIN YEMEN

Opt soldati din Yemen au murit in urma eruptiei violente a unui vulcan, pe o care a fost incercuita de raurile de lava. Unitatea militara a fost ulterior evacuata, iar masuri similare au fost luate si intr-o localitate din apropiere. Eruptia a fost urmata de trei cutremure de mica intensitate.insula din Marea Rosie. Victimele se aflau intr-o baza militara.

02.10.2007

INUNDATII IN ITALIA

Stare de urgenta in nordul Italiei din cauza ploilor torentiale. Cea mai afectata este regiunea Veneto unde zeci de drumuri au fost acoperite de ape si sute de case au fost inundate.

INUNDATII IN SPANIA

Sudul Spaniei este devastat de inundatii, provocate de o furtuna violenta. Puhoaiele au ucis doi oameni, iar o alta persoana e data disparuta. Pagubele materiale au fost evaluate la aproximativ zece milioane de euro.

03.10.2007

PANICA IN AUSTRALIA

Panica in sud-estul Australiei unde incendiile izbucnite acum cateva zile par de nestavilit. Focul izbucnit acum doua zile a ajuns la cateva sute de metri de casele australienilor.

INUNDATII DEVASTATOARE IN SPANIA

Inundatiile au devastat sudul Spaniei. Cel putin doi oameni au murit si alti 11 au fost raniti. O tabara in care locuiau 100 de romani a fost luata de ape. Sinistratii, intre care 30 de copii au fost adapostiti in sala de sport a unei scoli.

Observații:

cuprinde fenomenele care au avut loc in perioada 1.10-29.11.2007

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Fenomene Naturale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
9/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
61 pagini
Imagini extrase:
61 imagini
Nr cuvinte:
7 051 cuvinte
Nr caractere:
34 623 caractere
Marime:
1.40MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Profesorului:
Ghetau cristina
Sus!