Proiect finanțare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Activitatea intreprinderii Alisys SRL se va axa pe producerea de pizza si livrarea acesteia la domiciliul clientului. Punctul de desfacere (restaurantul) se intituleaza "Seven". Vor exista mai multe sortimente de pizza cu specific italian.

Pizza va fi produsa si livrata in asa mod incat sa-si pastreze gustul si calitatea pana la consumator.

Conform studiilor intreprinse, piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse.

Piata potentiala este reprezentata, de persoane de toate varstele, incepand cu copiii de la 5 ani pana la oameni in varsta. Totusi piata tinta a intreprinderii o constituie persoanele cu varsta intre 15-40 ani.

Profitabilitatea firmei: estimand rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de aproape 30.000 EUR (media pe primii 4 ani), in conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 16 ore pe zi.

Investitia necesara este de 25.000 EUR. Acestia vor fi folositi pentru procurarea utilajelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai la 60%. In urmatorii anii se planifica marirea volumului vanzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pana la 80%.

Avantajul competitiv il constituie raportul calitate - pret, rapiditatea de servire si livrare, diversificarea produselor.

Echipa manageriala este formata din 2 manageri.

2. Descrierea firmei

S.C. Alisys S.R.L. este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria intreprinderilor mici.

Scopul intreprinderii este satisfacerea necesitatilor populatiei cu produse alimentare (pizza) si prestarea de servicii prin activitatea de antreprenoriat pentru realizarea intereselor sociale si economice ale membrilor asociati pe baza beneficiului obtinut.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect Finantare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 689 cuvinte
Nr caractere:
10 104 caractere
Marime:
25.74KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Finanțe
Tag-uri:
institutie, fonduri, capital
Predat:
la facultate
Materie:
Finanțe
Sus!