Cum să înființezi o agenție de turism

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Agentia de turism reprezinta o societate comerciala cu rol de intermediar intre agentia economica, prestatorii directi de servicii turistice si turisti. Activitatea sa consta in organizarea, oferirea si comercializarea unor pachete de servicii sau componente ale acestora.

Dupa modul de realizare si comercializare a produselor turistice agentia de turism se imparte in doua categorii: agentie de turism turoperatoare si agentie de turism detailista.

Agentia de turism turoperatoare are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari, pe cand agentia de turism detailista vinde sau ofera spre vanzare in contul unei agentii de turism turoperatoare, pachetele de servicii sau componente ale acestora .

Vinzarea de concedii devine o afacere tot mai promitatoare, in conditiile in care o vacanta in strainatate sau intr-o statiune din tara nu mai constituie un efort financiar. Daca investitorul nu are inca o firma inregistrata la Registrul Comertului, atunci primul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa-si inregistreze firma. Toata operatiunea va dura aproximativ 10 zile. Costul primului pas este de 600-1.000 RON. Daca adaugam si capitalul social se ajunge la 800-1.200 RON.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Cum sa Infiintezi o Agentie de Turism.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
786 cuvinte
Nr caractere:
4 193 caractere
Marime:
14.58KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Educatie Antreprenorială
Tag-uri:
agentie, turism, afaceri
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Profesorului:
Oana Pasniciuc
Sus!