Plan de Afaceri - SC Express Shipping

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

Plan de afaceri 1
1.Sinteza planului de afaceri 2
2.Cuprins 2
3. Partea descriptiva 3
3.1 Prezentarea afacerii 3
3.2 Planul de marketing 6
3.3 Managementul afacerii 8
3.4 Riscurile asociate afacerii 9
4.Partea financiara 9
4.1 Prezentarea ipotezelor pe care se bazeaza previziunile firmei 9
4.2 Prezentarea situatiei previzionate 10
3. Partea descriptiva
3.1 Prezentarea afacerii
3.1.1 Descrierea ideii de afacere

Extras din referat:

Express shipping delivery va fi o afacere care se adreseaza romanilor din orice colt al tarii, care vor sa beneficieze de transport sigur si rapid pentru produsele achizitionate online. De asemenea, putem oferi servicii de delivery si a produselor care se afla pe rafturile unor centre comerciale. Cu alte cuvinte, orice utilizator care vrea sa procure un obiect din domeniul electrocasnicelor, de exemplu, tot ce trebuie sa faca este sa acceseze site-ul nostru si sa plaseze comanda de transport.Compania noastra se va asigura ca produsul comandat sa ajunga in siguranta in casa clinetului.

Cu ajutorul echipei manageriale, ideea noastra de afacere va fi una de succes, care, timp de 2-3 ani, va aduce venituri considerabile actionarilor.

Un alt lucru care trebuie mentionat referitor la ideea noastra de afacere, este decizia de a incheia contracte de transport cu diverse site-uri ca zumzi.ro, fundeal.ro sau kuponiada.ro. Aceasta decizie ne va face cunoscuti mult mai repede printre utilizatorii acestor site-uri si, de asemenea, vom fi asigurati cu lucru din moment ce produsele achiziotionate dintr-un oras al Romaniei, vor trebui sa ajunga intrun alt oras.

De asemenea, ideea noastra de afacere ia in considerare si responsabilitatea corporativa- element central al strategiei companiei noastre. A actiona in mod responsabil ca entitate inseamna sa ne tratam angajatii, mediul, interesele societatii si capitalul care ne-a fost incredintat intr-un mod respectuos si durabil. Doar in acest fel putem avea succes pe termen lung.

3.1.2 Descrierea firmei

- Numele firmei: Express Shipping, ceea ce inseamna, in limba engleza, "Livrare rapida". Credem ca aceasta denumire de firma va avea un impact mare asupra potentialilor clienti, deoarece aceasta este dorinta cumparatorului- sa primeasca cat mai rapid produsul achizitionat.Logo-ul firmei va fi urmatorul:

Consideram ca sigla respectiva ne reprezinta si urmeaza sa faca diferenta, astfel incat compania noastra sa se desprinda din fundal si sa treaca in prim-plan.

Un altlucru foarte important pentru compania noastra este deviza firmei, care ne va ajuta in momentul promovarii ideii noastre de afaceri. Deviza noastra este "Shipping Express- rapid si sigur". Astfel, in foarte putine cuvinte redam esentialul preocuparii companiei noastre.

- Forma legala a firmei si actionariatul: Forma legala a firmei este SA, avand un capital de 62.000 euro si 5 actionari. Partile investite in afacere, ca si aport, precum si actiunile detinute sunt reprezentate in tabelul ce urmeaza:

Numele asociatului Partea de capital investita in afacere (euro) Actiunile detinute (%)

Popescu Cristian 20.000 32,26

Radu Narcisa 16.000 25,8

Bob Camelia 10.000 16,13

Precup Angela 8.000 12,9

Radulescu Ion 5.000 8,06

Total actionari: 5

Total capital initial: 62.000 euro

Avand in vedere ca asociatul Popescu Cristian a adus cel mai mare aport la societate, el va fi asociatul principal.

Fondatorii firmei Express Shipping SRL sunt chiar asociatii sai, cei enumerai mai sus.

- Date de identificare a firmei: Tinand cont de faptul ca avem o companie de shipping, urmeaza sa avem mai multe sedii, in mai multe orase din Romania. Pentru inceput, deoarece capitalul firmei este unul nu foarte mare, ne vom deschide un sediu in Cluj-Napoca. Cu timpul insa, numarul sediilor va creste din ce in ce mai mult. Pana a avea sediul insa, ne vom deschide un site www.shippingexpress.ro, unde potentialii clienti vor putea gasi mai multe informatii despre firma.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - SC Express Shipping.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
2 717 cuvinte
Nr caractere:
17 576 caractere
Marime:
103.37KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!