Previzualizare referat:

Extras din referat:

Intrebarea pare banala. Se pare insa ca exista o recomandare pentru cate locuri de fiecare tip sa existe. Ghideaza-te dupa aceste cifre: Numarul de locuri este bine sa fie de 15 pana la 25 de ori mai mare ca numarul de suporteri pe care-i ai. La 1500 de suporteri un numar potrivit de locuri (calculat cu un factor de 20) va fi deci in jur de 30. 000 de locuri. In mod orientativ poti sa privesti ce public vine la meci pe stadioanele altor echipe. In general, daca ai mai mult de 10. 000. 000 Lei sau daca stai economic mai rau de -3. 000. 000 Lei, e bine sa angajezi un econom. Sa nu uitam deasemenea ca leafa lor este de 30. 000 Lei pe saptamana. Sunt deci doua cazuri de luat in considerare. Daca esti pe minus si daca ai prea multi bani (daca se poate si asa ceva). Le luam in ordine.

A. Daca te afli pe plus Rentele sunt aproximativ cam asa: cu 1 economist - 0. 3% cu 2 economisti - 0. 42% cu 3 economisti - 0. 52% cu 4 economisti - 0. 60% cu 5 economisti - 0. 66% Pana la 25. 000. 000 de Lei pe plus castigi mai bine daca ai doar un economist angajat. B. Daca te afli pe minus Renta la creditul care ti se acorda in Hattrick este de 5% pe valoarea sumei cu care intri pe minus.

Deci daca esti cu 1. 000. 000 Lei pe minus vei avea de platit 50. 000 pe rente.

Economistul 1 - Scade efectul rentei in asa fel incat sa primesti inapoi 1% din suma imprumutata. Cand se renteaza atunci sa-l angajezi? Simplu calculat, de la 3. 000. 000 Lei sau mai mult pe minus.

Economistul 2 - Nu este la fel de destept ca primul si contribuie doar cu 0, 4% din valoarea imprumutului la ameliorarea situatiei tale. In consecinta el se renteaza doar daca ai mai mult de 7. 500. 000 Lei sau mai mult pe minus.

3. Finantele sunt la pamant - ce sa fac? La pamant inseamna aici de la -5 milioane Lei in sus (sau in jos, depinde cum privesti lucrurile). Incepe prin a taia toate cheltuielile. Vezi care jucatori pot fi vanduti. In cazul cel mai fericit poti vinde un singur jucator ca sa-ti acoperi toate datoriile si sa iesi din impas. Daca asta insa nu te ajuta citeste mai departe. Este probabil sa fi nevoit sa reduci trupa de jucatori la un minim de 15 jucatori (cei 11 din meci cu cele 4 rezerve) plus antrenor. Motivul este ca lefurile jucatorilor te costa bani. In special jucatorii completi trebuiesc partial evitati intrucat lefurile lor se ridica la nivele mult mai ridicate comparativ cu lefurile jucatorilor puri. Un jucator care este bun si ca fundas si ca atacant va consuma o leafa mult mai mare decat un simplu fundas sau un simplu atacant si intrucat jucatorul complet nu poate fi folosit pe doua pozitii in acelasi timp e mai intelept sa cauti un simplu fundas sau un simplu atacant cu care sa-l inlocuiesti. Taie investitia facuta la scoala de juniori in intregime daca nu cumva deja se afla la nivelul de excellent. Altfel este pacat sa strici o investitie de lunga durata numai pentru o mica perioada de criza financiara. Ori investesti 400. 000 Lei tot ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
655 cuvinte
Nr caractere:
3 357 caractere
Marime:
9.09 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Economie
Tag-uri:
finante, economie, firma
Data publicare:
26.12.2009
Structură de fișiere:
  • Economie
    • Referat.doc
Predat:
la liceu
Te-ar putea interesa și:
Tema- ECONOMIA DE PIATA- Economia naturala si economia de schimb Economia naturala reprezinta...
Produs istoric al unei dezvoltari indelungate si contradictorii, economia lumii contemporane,...
INTRODUCERE Actualitatea si importanta temei abordate. Constituirea formelor de organizare a...
1.1. Obiectul economiei politice Formarea economiei politice si, in general, a stiintei...
Introducere Trecerea la economia de piata presupune elaborarea unei teorii microeconomice...
Sus!