Previzualizare referat:

Extras din referat:

ISTORIC

Pentru Caroli anul 1994 a reprezentat începutul unui drum lung si plin de satisfactii.

Primii pasi facuti în industria preparatelor din carne au coincis cu o perioada în care România era fragmentata, tehnologia de prelucrare rudimentara, iar profitul de produse ai producatorilor locali foarte restrâns.

Utilajele performante, cercetarile si testele continue au facut ca în scurt timp, Caroli sa se impuna pe piata din Bucuresti, fapt ce a determinat atingerea unei productii zilnice de aproximativ 8t/zi.

Inaugurarea noii fabrici din Pitesti în aprilie 2002 reprezinta consolidarea pozitiei Caroli pe piata româneasca de mezeluri.

Misiunea noastra , Succes prin calitate

Caroli este una din principalele firme în domeniul productiei si distributiei de mezeluri si de preparate din carne de pe piata româneasca. Este o societate cu raspundere limitata cu sediul în Pitesti si 100% capital strain.

Noi credem ca experienta cumulata atât în domeniul tehnologic cât si în cel al vânzarilor si distributiei, implica un grad ridicat de responsabilitate în producerea preparatelor de cea mai buna calitate si nu în ultimul rând necesitatea de a contribui la o dezvoltare durabila a pietei produselor din carne din România.

Principiile si obiectivele noastre

Telul nostru e sa devenim furnizorul preferat al clientilor nostri. Satisfactia si beneficiul clientilor nostri este principalul nostru obiectiv si spiritul în care ne desfasuram activitatea.

Intentionam sa devenim un lider în cercetare si tehnologie si sa ne dezvoltam continuu competentele pentru a produce preparate de cea mai buna calitate folosind retelele traditionale si în egala masura noi.

Fabrica

Investitiile de peste 2.000.000$ în spatii moderne si utilaje performante importate de la cele mai renumite firme producatoare în domeniu, au permis extinderea capacitatii de productie pâna la 50t/zi, într-o varietate sortimentala de peste 100 de produse.

De asemenea parcul auto performant format din peste 100 autovehicule dotate cu instalatii de refrigerare, asigurând un înalt grad de satisfacere a clientilor în ceea ce priveste promptitudinea livrarilor si calitatea produselor.

Echipa

Performantele echipei de vânzari din cele 8 filiale regionale situate în Pitesti, Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Bacau, Brasov, Cluj, Timisoara, au consacrat Caroli ca un producator si distribuitor national de elita.

Obiectivele atinse pâna acum de cei peste 600 de angajati ai firmei si planurile de viitor ne fac sa credem ca avem puterea si resursele necesare pentru a deveni unul dintre producatorii cei mai renumiti de pe piata româneasca a preparatelor din carne.

Catalog de produse

- Parizer: - parizer

-parizer cu ardei

-parizer cu ciuperci

-parizer cu masline

-parizer de pasare

-parizer taranesc

-parizer afumat extra

-parizer pasare extra

- Salamuri: - victoria

-cu sunca

-de porc

-de vara

-tiganesc

-Caroli

- Cârnati: - oltenesti

-cabanos

-afumati

-Cluj

-de bere

-trandafir

- Cremwurst: - mate porc

-extra

-piept pui

- Sunci: - Praga

-presata

-York

-curcan

- Specialitati: - file porc afumat

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Caroli.DOC
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 493 cuvinte
Nr caractere:
7 778 caractere
Marime:
10.80KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!