Previzualizare referat:

Extras din referat:

La sfirsitul anilor ’20, conducerea firmei Bayerische Motoren Werke AG a adoptat decizia de a fabrica automobile in serie. Dupa diverse experimente şi teste efectuate cu prototipurile construite la Munchen, s-a luat decizia de a pune miza pe fabricarea licentiata a unui model deja finalizat – a inceput construirea propriei variante a modelului Austin Seven cu motor cu patru cilindri, care avea un volum de functionare de 750 de centimetri cubici şi o putere de 15 cai/putere.

În luna noiembrie 1928,BMW a cumparat uzina de automobile din Eisenach si a inceput sa elaboreze acolo un nou automobil mic cu emblema BMW pe baza modelului Dixi, care se fabrica acolo. Intrucit timpul presa, s-a decis sa se limiteze la construirea unei caroserii absolut noi. Pe atunci, in Germania aparusera primele caroserii moderne, totalmente din metal, care erau elaborate la comanda diferitelor firme la o mare intreprindere de caroserii a dirmei AMBI-BUDD din Berlin. Anume o astfel de caroserie urma sa aiba primul BMW. . Cu 75 de ani in urma, la 22 martie 1929, pe portile sectiei de asamblare a ieşit primul automobil BMW. Modelul BMW 3/15 PS era fabricat la Berlin.

Cu cele trei linii, BMW, MINI si Rolls-Royce Motor Cars, BMW Group s-a afirmat pe piata internationala a automobilelor. Pentru atingerea principalelor obiective, compania stie cum sa-si dezvolte atuurile cu o eficienta nemaiintalnita in industria automobilelor. Studiile efectuate au relevat faptul ca BMW Group este recunoscuta ca fiind compania cu cea mai inalta calitate pentru toate produsele si serviciile sale

BMW Group este singurul producator de autoturisme si motociclete din intreaga lume, care isi concentreaza intreaga atentie spre cele mai inalte standarde si cea mai inalta calitate in toate liniile de productie si in segmentele relevante. In acest studiu de caz, vom acorda atentie exceptionalei organizari interne, care se concretizeaza prin:

- Identificarea potentialului si incurajarea dezvoltarii;

- Constientizarea a ceea ce reprezinta compania pe plan international;

- Cunoasterea atuurilor si utilizarea oricarei oportunitati;

- Stabilirea unei strategii clare;

- Obiectivele indeplinite reprezinta puncte de plecare pentru noi provocari.

Aceasta este, in linii mari, filosofia care inspira fiecare angajat al companiei BMW Group. Luate in ansamblu, toate aceste aspecte influenteaza structura companiei si joaca un rol vital in procesul de luare a deciziilor. Obiectuvul urmarit intotdeauna de companie este „ superlativul ”. Rezultatul se concretizeaza in automobile si motociclete care fascineaza oamenii din intreaga lume si care castiga „ legiuni ” de noi admiratori in fiecare zi.

Sediu central

Activitatile internationale ale companiei BMW Group sunt coordonate de la sediul central al companiei din Munchen. Cel de-al patrulea cilindru al turnului din parcul Olimpic este centrul pentru o organizatie care acopera peste 150 de tari.

Produse si servicii

Alaturi de productia de automobile, care reprezinta principala ramura de activitate, compania BMW Group produce si motociclete; deasemena compania ofera servicii financiare clientilor, persoane fizice sau juridice.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • BMW Group.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
2 477 cuvinte
Nr caractere:
14 721 caractere
Marime:
14.93KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!