Actele Necesate Pentru Deschiderea Unei Firme

Previzualizare referat:

Extras din referat:

La asociatile familiale [A. F.] numarul de angajati nu poate depasi numarul rudelor de gradul intai si angajati nu pot fi numai din cadrul familiei, mai exact, numai rude de gradul intai pe cand la societatile comerciale [S. A.] numarul angajatilor este nelimitat si angajati nu conteza daca sunt sau nu sunt rude de ori ce grad. Acest act trebuie sa contina un tabel cu urmatoarele: -Tabel cu acceptul vecinilor Se considera vecini doar casele aflate in stanga si in dreapta sediului firmei.

Acest act trebuie sa contina un tabel cu urmatoarele: -numele si prenumele vecinilor -seria si numarul de buletin -strada si numarul casei -semnatura -Schita detaliu cu circuite functionale Acest act se poate elibera numai de la proectant si trebie sa contina sediul unde se desfasoara activitatea firmei -Certificat de urbanism Acest act clarifica ca terenul pe care este construit sediul firmei este in proprietatea solicitantului si daca terenul se situeaza inintravilan sau extravilan -Aviz de mediu Se elibereaza de Directia De Sanatate Publica a judetului iar fara acest act deschiderea unei firme este practic impasibila -Plan de incadrare in zona Cuprinde incadrarea in zona a imoboilului sau a sediului in perimetrul local la scara mare si se elibereaza numai de proectant -Plan de situatie Cuprinde incadrarea in zona a imoboilului sau a sediului intre cei doi vecini la o sacra mai mica si se elibereaza numai de proectant Pe baza actelor prezentate mai susse obtine autorizatia de functionare care se obtine fie de la primariile localitatilor de domiciliufie de la orasul resedinta de judet in functie de obiectul de activitate.

De asemenea pe baza autorizatiei obtinute se pote cere inmatricularea Camera De Comrert si Industrie a judetului pe baza careia se obtine certificatul de inmatriculare a firmei.

Avand aceste acte in posesie va puteti deschide firma mult dorita. Succes!!! ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Actele Necesate Pentru Deschiderea Unei Firme
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
345 cuvinte
Nr caractere:
1 944 caractere
Marime:
8.50KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Contabilitate
Predat:
la gimnaziu
Sus!