Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit Romania

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Prezentarea companiei:

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in 22 de tari si cu o strategie de responsabilitate sociala bine dezvoltata. De altfel, pentru a reuni intregul grup UniCredit sub umbrela responsabilitatii sociale si pentru a creste valoarea donatiilor voluntare in bani, in favoarea entitatilor non-profit, banca si-a anuntat implicarea in domeniul intreprinderilor sociale, prin intermediul parteneriatului cu fundatia NESsT Romania. UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Foundation si NESsT Romania care au demarat o colaborare menita sa sprijine dezvoltarea in Romania a unui domeniu cu mare potential, dar inca neexploatat indeajuns: cel al antreprenoriatului.

VALORI MISIUNE

Corectitudine

Transparenta

Respect

Libertate

Incredere

Reciprocitate"Noi, oamenii din UniCredit, suntem dedicati sa aducem un plus de valoare clientilor nostri. Ca banca europeana de top, ne impliam in dezvoltarea comunitatilor in care traim si in crearea unui mediu de lucru remarcabil. Ne propunem sa excelam in tot ceea ce facem si ne straduim permanent sa devenim un partener cu care se poate lucra usor. Aceste angajamente ne vor permite sa aducem valoare pe termen lung actionarilor nostri."

Serviciul Payroll Management

Payroll este suma tuturor compensatiilor pe care un business trebuie sa-l plateasca angajatilor.

UniCredit ofera companiilor mici si mijlocii solutia de a elimina dificultatile care apar la efectuarea platii salariilor angajatilor prin emiterea de carduri bancare. In functie de cererile companiei serviciul poate fi executat prin tot spectrul de carduri bancare, pe care banca le emite indivizilor. Sume diferite pot fi transferate de mai multe ori in decursul aceleiasi luni pe conturile cardului angajatilor- plati in avans, cheltuielile de calatorii de afaceri etc.

Plata salariilor catre conturile cardului permite angajatilor nu numai sa primeasca si sa cheltuiasca banii in cel mai convenabil mod pentru ei, dar si sa foloseasca descoperitul de cont ("overdraft") sau imprumutul consumatorului prin conturile lor.

Mediul concurential si piata: Mediul concurential devine tot mai competitiv in conditiile in care majoritatea bancilor din Romania decid sa sprijine IMM-urile prin campanii speciale cum ar fi: BCR care deruleaza programe pentru stimularea dezvoltarii microintreprinderilor, sau Banca Transilvania care sprijina IMM-urile oferind un abonament lunar de Internet Banking , fiind gratuit primele 6 luni de la deschiderea contului. Singurele banci care ofera pachete pentru salariatii companiilor ( si care deci sunt in competitie directa cu pachetul dat) sunt PIRAEUS BANK , BCR , OTP Bank si BRD promovarea acestor pachete se face prin optimizare SEO, prin pagini bine definite pe site-urile lor cat si alte site-uri de specialitate( Business-Adviser.ro), articole in reviste si ziare de profil precum Ziarul Financiar si Forbes. In sectorul bancar roman se prevede o crestere a creditelor acordate companiilor , alaturi de o crestere a interesului pentru fondurile UE care cofinanteaza si mentin o calitate generala ridicata a clientilor. Prin transferul de resurse financiare si abilitati de management specifice unei companii, UniCredit sprijina proiecte inovative, cu un impact social semnificativ, acestea fiind implementate de catre organizatii non-profit locale.

Obiectiv general:

Comunicarea implementarii serviciului de Payroll Management in sectorul de business romanesc de catre UniCredit Tiriac Bank.

Obiective S.M.A.R.T.:

-Informarea a minim 60% a clientilor actuali privind noul program de Payroll Management in sectorul de business romanesc in primele 3 luni.

-Consolidarea increderii in banca in randul clientilor de top (care vin cu conturi mari catre banca) cu minim 5% fata de ultimul an de dinaintea campaniei de comunicare, pana la sfarsitul campaniei.

-Marirea bazei de clienti cu 15% in vederea informarii viitoare asupra programelor similar.

Bibliografie:

1.https://www.bancatransilvania.ro

2.https://www.bcr.ro

3.https://www.brd.ro

4.http://www.investopedia.com

5.http://www.otpbank.ro

6.http://www.piraeusbank.ro

7.http://www.unicreditbulbank.bg

8.https://www.unicredit-tiriac.ro

9.http://www.zf.ro

Download referat

Primești referatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 913 cuvinte
Nr caractere:
11 379 caractere
Marime:
28.36 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Comunicare
Data publicare:
01.06.2017
Structură de fișiere:
  • Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit Romania.docx
Predat:
la facultate

Ai gasit ceva în neregulă cu acest document?

Te-ar putea interesa și:
Managerii au inceput recent sa aiba un interes crescut pentru comunicare, ca aptitudine si...
Putini specialisti din domeniul financiar ar fi putut ghici cu mai bine de 40 de ani in urma...
Prin prezenta lucrare mi-am propus sa analizez tehnicile de promovare a vanzarilor pe piata...
Volksbank Romania S.A. (denumita in continuare ,,Banca") a fost infiintata in ianuarie 2000...
La aproape 15 ani de la evenimentele din 1990 sistemul bancar din Romania ramane ca si nivel de...
Sus!