Ssif Confident Invest S.A

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Confident Invest este Institutia Financiara a Grupului Industrial Electromontaj, detinuta in proportie de peste 95% de SC Electromontaj SA.

Electromontaj SA este lider national si zonal in constructia de retele electrice de medie si inalta tensiune, reprezentata prin sucursale in toate regiunile Romaniei, precum si prin filialele din Cipru, Iordania, Emiratele Arabe Unite si alte reprezentante in Europa si Orientul Mijlociu.

Electromontaj SA este o societate pe actiuni cu capital romanesc integral privat, in care nici un actionar nu detine pozitie de control, fiind condusa de un Consiliu de Administratie format din noua membri.

Participatiile Companiei, directe sau indirecte, in societati publice se limiteaza la SC Electroconstructia ELCO Pitesti, SC Electroconstructia ELCO Suceava SA, IPROEB Bistrita SA.

Confident Invest a fost infiintata in 1995 ca divizie financiara a Grupului Electromontaj si a fost autorizata pentru operatiuni pe Piata Rasdaq in 1996 si la Bursa de Valori Bucuresti in 1997. Societatea este Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti SA, actionar la Casa de Compensatie Bucuresti, Membru in Asociatia Brokerilor, si actionar al Fondului de Compensare a Investitiilor.

De la infiintare pana in anul 2004, Confident Invest a prestat exclusiv servicii de intermediere si custodie, axata preponderent pe servicii de mic retail.

Incepand cu anul 2004, societatea s-a repozitionat pentru servicii de retail de nivel mediu - clienti cu portofolii de 30-100.000 EUR - prin dezvoltarea unei retele nationale de agentii, in pararlel insa cu initierea programelor de dezvoltare a produselor de internet.

Confident Invest este o societate comerciala pe actiuni cu capital integral privat, autorizata de CNVM ca Societate de Servicii de Investitii Financiare, cu un Consiliu de Administratie forma din trei membrii, numiti la propunerea actionarului majoritar SC Electromontaj SA

2. Consiliul de Administratie,Comisia de Cenzori si Auditorul Financiar

Consiliul de Administratie

Nume Pozitia

Nicolae Ghergus Presedinte al Consiliului de Administratie

Mihai Caunii Vicepresedinte al Consiliului de Administratie

Barbu Rosoiu Membru al Consiliului de Administratie

Comisia de Cenzori

Nume Pozitia

Ioan Drolea Cenzor

Eugen Tanca Cenzor

Adrian Naescu Cenzor

Auditor Financiar

CIPL Audit Consult SRL

3. Servicii oferite

a. Intermedierea

Confident Invest pune la dispozitia clientilor o retea nationala extinsa de agentii si brokeri autorizati. Prin intermediul unui sistem informatic avansat, deschiderea unui cont reprezinta o formalitate rapida, complet automatizata, fara formulare complicate, in cursul careia nu trebuie decat sa raspundeti la intrebarile brokerului.

Alegerea brokerului si stabilirea comisionului

Alegerea brokerului tine de alegerea exclusiva a clientului, chiar si pe parcursul derularii activitatii prin intermediul firmei noastre putand sa solicitati serviciile altui broker, care are la randul lui libertatea de negociere a termenilor contractului si a comisioanelor aferente.

SSIF nu dispune de o grila de comisioane statica, acestea pot sa varieze doar in functie de experienta brokerului ale caruri servicii le solicitati, de recomandarile clientului, profilul de risc si financiar al acestuia, precum si de estimarile privitoare la activitatea derulata. In orice moment considerat diferit fata de datele initiale de la deschiderea de cont, clientul poate solicita schimbarea comisionului / serviciilor, brokerul fiind singurul care decide masura in care clientul va beneficia de discount-uri.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Ssif Confident Invest S.A.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 940 cuvinte
Nr caractere:
12 342 caractere
Marime:
35.26KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Burse
Tag-uri:
firma, termeni, negociere, brokeri, burse
Predat:
la facultate
Materie:
Burse
Sus!