Carduri de credit

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Compania a fost fondata in anul 1998 sub numele Finans International Holding N.V; o noua organizare a dus in urma re-brandingului subsidiarelor sale la aparitia Credit Europe Group N.V. (CEG NV) in 2007.

Cu sediul in Olanda, CEG NV are subsidiare in Rusia, Elvetia, Olanda si Romania. In decursul anului 2008, ca rezultat al unei restructurari a companiei, CEG NV va transfera in intregime subsidiarele bancare din Elvetia si Romania, catre subsidiarele sale bancare detinute in intregime in Olanda. CEG NV a fost fondata cu scopul de a sustine si finanta subsidiarele ce nu au aport turc ale grupului Fiba Holding AS. CEG NV conduce dezvoltarea Fiba Holding AS in afara Turciei prin alocarea de capital si prin reinvestirea dividendelor. CEG NV este de asemenea responsabila de dezvoltarea strategica a entitatilor financiare internationale ce apartin de Fiba. Astazi, CEG NV si subsidiarele ei directe sunt active in principal pe piata bancara (retail si corporate), leasing si asigurari. Toate entitatile CEG NV sunt companii solide, cu o buna reputatie in tarile in care activeaza.

Din ianuarie 2007 holdingul financiar CEG NV se afla sub directa supraveghere a Bancii Centrale Olandeze. Cei peste 7 000 de angajati cu experienta bancara si financiara ai CEG NV din locatii cheie in intreaga lume lucreaza conform principiului ce spune ca dinamismul si inovatia combinate cu experienta sunt cheia dezvoltarii in serviciile financiare internationale.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. Credit Europe Bank (Romania) S.A. ofera o gama larga de servicii pentru companii, persoane fizice si IMM-uri, prin intermediul celor 120 de pucte de lucru (sucursale si agentii) la nivelul intregii tari si a celor aproximativ 2,000 de angajati.

Strategia Credit Europe Group NV

Credit Europe Group N.V. ( 'Grupul'/CEG NV) se concentreaza in mod strategic pe sustinerea si finantarea serviciilor financiare ale companiilor ce nu se afla in Turcia.

CEG NV tinteste sa joace un rol principal in cadrul serviciilor financiare din Europa de Est si de Vest, Rusia si alte piete.

De-a lungul timpului, subsidiarele CEG NV au facut progrese semnificative in retail banking, corporate banking, leasing, asigurari, asset management pentru persoane fizice, IMM-uri si corporatii.

Angajatii din mediile multinationale sunt motorul inovatiei prin abilitatea de a-si folosi cunostintele in avantajul clientilor.

CardAvantaj

CardAvantaj MasterCard Standard

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

In plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit, la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard.

Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard Standard

- Posibilitatea de a plati in rate produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza:

- intre 1 si 12 rate, in orice locatie a comerciantilor parteneri;

- intr-un numar extins de rate: 18, 24, 30 sau 36 rate doar in locatiile comerciantilor

parteneri selectati; aceasta optiune implica un comision de 0,78% pe luna x

numarul de rate aferent (18, 24, 30 sau 36).

- Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat

tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea

fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus.

- 0 lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).

- Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)

- Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

- Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

- Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont (7, 20, sau ultima zi a lunii)

- Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani.

- Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare.

- Schimbarea codului PIN de la bancomatele Credit Europe Bank.

- Obtinerea de mini-extrase de cont de la bancomatele Credit Europe Bank.

- Comunicarea sumei minime de plata prin transmiterea lunara a unui SMS.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Carduri de credit.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
4 546 cuvinte
Nr caractere:
22 846 caractere
Marime:
30.24KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
credite, banci
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!