Finanțarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă

Previzualizare referat:

Extras din referat:

"Energie verde" este un termen care se refera la surse de energie regenerabila si nepoluanta. Electricitatea generata din surse regenerabile devine din ce in mai disponibila. Prin alegerea unor astfel de surse de energie regenerabila consumatorii pot sustine dezvoltarea unor energii curate care vor reduce impactul asupra mediului asociat generarii energiei conventionale si vor creste independenta energetica.

Mai mult, cand aceste tehnologii pot sa vina in ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilitati (apa, incalzire) si printr-un timp de amortizare scurt in cazul sistemelor de incalzire a apei menajere, instalarea unor panouri solare devine o investitie extrem de rentabila in cazul consumatorilor casnici, a hotelurilor, spitalelor etc.

Energia fotovoltaica si eoliana reprezinta o solutie viabila pentru locatiile care nu beneficiaza in prezent de racordare la reteaua nationala de electricitate. In viitor, printr-o legislatie corespunzatoare aceste sisteme pot deveni rentabile si pentru consumatorii conectati la reteaua nationala prin eliminarea necesitatii folosirii unor acumulatori si livrarii energiei direct in reteaua nationala.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Finantarea Sistemelor de Incalzire care Utilizeaza Energie Regenerabila.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 297 cuvinte
Nr caractere:
7 487 caractere
Marime:
37.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Anatomie
Tag-uri:
energie, apa
Predat:
la facultate
Materie:
Anatomie
Sus!