Aniversarea a 5 Ani de la Terminarea Liceului Gheorghe Asachi

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Organizarea evenimentului

Acest eveniment de aniversare a 5 ani de la terminarea liceului este organizat de conducerea liceului Gheorghe Asachi din Botosani, impreuna cu cadrul didactic din aceasta institutie si are ca scop reuniunea celor care in urma cu 5 ani au terminat acest liceu, fiind numita cea mai buna promotie de pana atunci avand ca medie finala 9,07 la terminarea celor 4 ani de studiu. In 2006 au fost 6 clase de an terminal,fiecare clasa avand ca numar in jur de 25 elevi.

Pe langa faptul ca au fost cei mai silitori elevi din toate generatiile, acestia au fost si cei mai disciplinati, avand initiativa in organizarea oricarui eveniment cu tema politica, participarea la concursuri si strangerea de fonduri pentru copii orfani si cu dezabilitati. La aceasta aniversare vor participa in jur de 200 persoane, dintre care vor face parte pe langa fostii elevi, primarul, presa, cadrul didactic si multi altii. Aniversarea a 5 ani de la terminarea liceului este un bun prilej pentru ai aduna pe toti cei care au fost odata colegii de clasa, liceu si nu in ultimul rand buni prieteni. Echipa manageriala condusa de Georgeta Pogurschi, directoarea liceului si directorii adjuncti Gheorghe Hancea si Luigi Ionescu, se va ocupa de acest eveniment, punand la dispozitia celor interesati date despre organizarea si sustinerea acestei aniversari. Pentru ca acest lucru sa fie stiut de cei din judet, cadrul didactic al liceului Gheorghe Asachi, a postat un anunt pe postul local in care ofera toate datele despre organizarea evenimentului, data, sponsorii, participantii si altele.

Acest anunt se adreseaza in special elevilor de acum 5 ani care si-au schimbat numele sau care nu se mai afla in judetul Botosani, in speranta ca cei care vor vedea anuntul sa-i anunte si pe ei in caz ca nu se va gasi noua lor adresa de domiciliu.

Pentru ca aceasta aniversare sa ramana o amintire placuta, locul in care s-a ales sa se faca petrecerea pentru cei care pana in prezent sunt ce-i mai silitori elevi de la acest liceu , este HOTELUL BEST WESTERN RAPSODIA din BOTOSANI. Petrecerea va avea loc in cadrul acestui hotel, si anume in sala Mihai Eminescu, ce ofera un numar de pana la 400 locuri. Elegant si cu o pozitie privilegiata in centrul orasului, acest hotel doreste sa redefineasca notiunea de turism in Botosani.

Acest complex hotelier se distinge prin confort si servicii de calitate fiind primul hotel din oras care se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si celor care se afla in cautare de relaxare. Acest loc pentru aniversare a fost ales in functie de pozitia acestuia pentru ambianta placuta pe care o ofera si pentru facilitatile oferite celor care aleg aceasta optiune.

Aniversarea a 5 ani de la terminarea liceului Gheorghi Asachi va avea loc sambata, pe data de 18 iunie 2011 incepand cu orele 20:00. n pre

zPregatirea acestui eveniment va incepe inainte cu doua luni de la data aniversarii, pentru ca organizatorii sa aiba timp sa pregateasca totul, sa informeze persoanele participante si nu numai, sa caute caute sponsori, sa aduca noutati in desfasurare si sa calculeze cheltuielile necesare pentru sustinerea acestei activitati.

Intrunirea comitetului de organizare format din persoanele care sunt la conducerea liceului Gheorghe Asachi va avea loc vineri la data de 22 aprilie.

La aceasta prima intalnire se vor stabili:

- data cand va avea loc evenimentul;

- locatia.

-targetul - reprezentand suma minima necesara care trebuie realizata ca urmare a organizarii evenimentului.

Locatia trebuie sa corespunda ca dimensiune, posibilitati de amenajare si sonorizare, singura sala care indeplineste aceste criterii fiind sala MIHAI EMINESCU a hotelului RAPSODIA.

Organizatorii desemneaza o persoana care va raspunde de calcularea si urmarirea bugetului evenimentului. In cadrul acestei intalniri vor trebui abordate : stabilirea meniului, a programului, a listei de invitati, recalcularea costului in functie de sponsorizarile sau contributiile anunţate.

Lucru pe care organizatorii il vor face , este acela de a-i cauta prin diverse modalitati, prin intermediul ultimei adrese locuite, telefonului, internetului sau cunostintelor, pe cei care in urma cu 5 ani au terminat liceul GHEORGHE ASACHI si care vor participa daca vor dori, la acest eveniment care le este dedicat lor.

La a doua intrunire organizatorii vor stabili:

- forma si textul invitatiilor, persoana desemnata cu executarea lor, termenul de realizare si de distribuire, lista persoanelor care vor primi invitatii- personalitati din zona culturii, politicii si mass-media din judetul Botosani.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aniversarea a 5 Ani de la Terminarea Liceului Gheorghe Asachi.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
2 024 cuvinte
Nr caractere:
10 926 caractere
Marime:
26.34KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Alte domenii
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Profesorului:
Dospinescu Nicoleta
Sus!