Stagiu de practică Hotel Ruia

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Capitolul 1 Cunoasterea profilului Societatii Comerciale (unitate operationala, a locului acesteia in structura intreprinderii) 2
Capitolul 2 Cunoasterea si analiza structurii organizatorice a firmei, companiei: compartimentele, nivelurile, functiile, regulamentul de organizare si functionare 10
Capitolul 3 Numarul si calificarea personalului, modalitati de recrutare, selectie si perfectionare a pregatirii profesionale 18
Capitolul 4 Personalul intreprinderii, sarcinile si atributiile care revin proprietarului (patronului), conducerii, angajatilor, forme de salarizare, modul de participare la profit 25
Capitolul 5 intocmirea fisei postului pentru un angajat la Hotelul Ruia 39
Bibliografie 48

Extras din proiect:

1.Denumirea Societatii: S.C. STARTURISM S.R.L

2.Numarul de ordine la Registrul Comertului: J08/984/1991

3.Cod unic de inregistrare: RO1102963

4.Adresa: Jud. Brasov, Poiana Brasov, Hotel Ruia

5.Punct de lucru: Hotel Ruia

Tel.: 0268/262 202 - 262046

Fax: 0268/262 444

6.Capital social: 1.200.030 Lei

7.Obiectul de activitate al societatii ( CAEN ): Servicii, Cazare si Alimentatie Publica

8.Scurt istoric al societatii: Hotelul Ruia se afla in cea mai populara statiune montana din Romania, Poiana Brasov. Poiana Brasov reprezinta principalul punct de atractie turistica pe timpul verii, dar mai ales iarna pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna. Hotelul a fost complet renovat si utilat in anul 2001, devenind 100% proprietate privata. Actionarii hotelului Ruia sunt Adria Ilie si Matei Ioan in procente egale. Situat intr-o zona cu multa liniste si totodata aproape de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor. Complexul Ruia dispune de 20 camere duble, 10 apartamente Junior Suite si 2 apartamente President Suite.

9.Organizarea societatii:

a)Compartimente: Hotelul Ruia are doua mari compartimente, cel de cazare si cel de restauratie. Alte compartimente prezente in hotel sunt cele subordonate celui de cazare, cum ar fi: compartimentul tehnic, paza si securitate, vanzari-marketing si cel de etaj.

b)Posturile existente in hotel sunt urmatoarele:

-compartimentul de cazare: sef receptie, receptioner, comsioner, camerista, lenjereasa, room-service;

-compartimentul de restauratie: sef sala, bucatar sef, bucatar, barman, bufetiera, ospatar, ajutor bucatar, muncitor vase.

Exista postul de manager, cel care supravegheaza activitatea hotelului dar si cea de restauratie, de asemenea este si postul de contabil sef si cel de contabil care tin evidenta documentelor si a tuturor activitatilor de natura contabila a hotelului.

c)Organigrama se prezinta in felul urmator:

1.1.Prezentarea generala a statiunii Poiana Brasov

Poiana Brasov este situata pe versantul nordic al masivului Postavaru, la altitudinea de 1030 m si la distanta de 13 km de Brasov. Climatul statiunii Poiana Brasov se caracterizeaza printr-un regim termic moderat, ferit de calduri excessive vara, cat si de geruri intense pe timpul iernii.

Pozitia si frumusetile ei naturale, carora omul le-a adus multe si interesante

Bibliografie:

1. Lupu N., Hotelul, Economie si Management, Ed. ALL, Bucuresti, 1999

2. Michael J. Thomas, Manual de Marketing, Ed. CODECS, 1998

3. Snack O., Economia turismului, Ed. EXPERT, Bucuresti, 2001

4. www.hotelruia.ro

Direct de la sursa Hotel Ruia

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Stagiu de practica Hotel Ruia.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
48 pagini
Imagini extrase:
48 imagini
Nr cuvinte:
9 342 cuvinte
Nr caractere:
52 942 caractere
Marime:
316.14KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
hotel, turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!