Mierea de albine - internaționalizarea firmei

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Firma HONEYBEE are ca obiect de activitate producerea, imbutelierea si comercializarea mierii de albine atat in tara, cat si peste hotare. Scopul firmei este cresterea potentialului firmei atat pe piata interna cat si pe piata europeana si, de asemenea, dezvoltarea/ derularea unui program privitor la obtinerea si exportul Mierii BIO in statele UE, dar nu numai.

Din anul infiintarii si pana in prezent,firma s-a bucurat de o crestere semnificativa a productiei precum si a veniturilor accumulate, cifra de afaceri pentru anul 2007 atingand valoarea de 550.000 EUR , fiind in continua crestere.

Conformarea cu cerintele externe si respectarea in totalitate a parametrilor calitativi pe care Uniunea Europeana, ii impune in cazul exporturilor de miere, a fost un motiv ca activitatea de productie sa se orienteze spre export.

Statisticile efectuate in timp au relevat faptul ca produsele noastre se bucura in randul consumatorilor de o inalta apreciere atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al nivelului preturilor care sunt accesibile tuturor consumatorilor.

Un studiu efecutat asupra consumului de miere in randul populatiei a aratat ca un roman consuma intrun an circa 200 gr de miere,in timp ce un german mananca aproximatic 5 kg anual.Acest lucru ne-a facut sa ne indreptam atentia spre piata germana,luand in considerare ca mierea romaneasca se afla la mare cautare in interiorul Uniunii Europene.

In acest caz,am contractat o firma distribuitoare din Germania,care s-a angajat sa achizitioneze o cantitate de 2 tone de miere,doar de salcam,aceasta fiind direct ambalata in borcane de 25 grame,suma acestei tranzactii ajungand la 36080 euro.Contractul a stabilit ca firma noastra sa se asigure de transportul si ambalarea mierii,termenul de livrare fiind de maxim 5 zile,luand in vedere si clauzele de forta majora,iar suma totala va fi achitata integral de catre firma germana Dohrn Timm in momentul Pentru a demara acesata tranzactie,am contacta o firma din Romania de transporturi marfa-Romtrans- care s-a angajat sa transporte marfa la destinatie(Berlin) contra sumei de 1650euro

Planificarea operatiunii

Prezentarea produsului:

Firma HONEYBEE a fost infiintata in anul 2000, avand ca obiect de activitate bine definit producerea, imbutelierea si comercializarea mierii de albine atat in tara, cat si peste hotare.

Capitalul social al firmei este de 170.000 RON, iar cifra de afaceri pentru anul 2007 a atins valoarea de 550.000 EUR , fiind in continua crestere.

Scopul firmei este cresterea potentialului firmei atat pe piata interna cat si pe piata europeana si, de asemenea, dezvoltarea/ derularea unui program privitor la obtinerea si exportul Mierii BIO in statele UE, dar nu numai.

Respectand bogatia si nobletea acestui produs 100% natural, fara adaugarea nici unei substante straine, experienta noastra ne permite sa procesam mierea de albine fara a o saraci de proprietatile sale curative si de autenticitatea samierea respectand toate normele privinddenumirea,descrierea,definirea,caracteristicile si compozitiei mierii,norme din 11 august

Emitent : Min.Agric.,Padurilor, Apelor si

Publicat in : Monitorul nr.650 din data 12.09.2003 (ANEXA11)

Produsele noastre sunt comercializate sub marca inregistrata "HONEYBEE", sunt natural garantate 100 % , intr-o gama de 18 sortimente, dintre care,cele mai reprezentative sunt cele de salcam si de tei.

Mierea de coriandru

Mierea de crusin

Mierea de floarea soarelui

Mierea de izma

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Mierea de Albine - Internationalizarea Firmei.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
5 160 cuvinte
Nr caractere:
31 630 caractere
Marime:
52.47KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Tranzacții Internaționale
Tag-uri:
comercianti, produse, firma, miere de albine
Predat:
la facultate
Materie:
Tranzacții Internaționale
Profesorului:
Vasilie Isan
Sus!