Analiza de comunicare organizațională

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Privind de la situatia migrantilor musulmani am constatat ca:

1. Este falsa teza prin care se afirma ca trebuie sa-i primim pe musulmanii sirieni pentru ca sunt saraci. Daca doream ca europeni sa ajutam popoare sarace nu ne opream la sirieni. Numai in Romania in judetul Vaslui si in marile orase sunt persoane care nu au ce sa manance caci traiesc in saracie lucie. Dar pana la romani in fiecare zi mor 4600 de oameni de sete si 970 de milioane nu au ce sa manance. Unui sirian ii trebuie cel putin 7000 de Euro ca sa ajunga la destinatie, in Germania, deci daca isi permit nu sunt chiar asa de saraci si sunt mult mai bogati decat majoritatea africanilor. Dar pana acolo daca acum am vrea sa rezolvam problema oamenilor care mod de foame ar fi foarte simplui. Cu ce se arunca din America s-ar rezolva problema celor care mor de foame si de sete de pe intreg continentul negru. Nu saracia este motivul pentru care sunt primiti in Europa. Motivul este altul.

2. Se urmareste in mod planificat introducerea in Europa a factorilor care vor produce teroare si moarte. O Europa sub asalt in interiorul ei, asalt dat de catre musulmani in mod planificat, necesita un guvern si un sistem unic de control si de aparare al cetatenilor ei. Asa ca se creaza pericolul ca sa putem sa venim cu solutia. Ca sunt adusi in Europa migrantii pentru a se folosi de ei este cat se poate de clar daca privim la obligativitatea distribuirii lor in toate tarile Uniunii Europene.

3. Dorinta musulmanilor nu este de-a scapa de razboi ci de-a se pregati pentru razboi. Ei pleaca din Siria, si nu numai, nu din cauza razboiului. Daca ar pleca de frica razboiului nu ar plange atunci cand ajung, din greseala in Romania asa cum au fost cazuri. Daca ar fi o fuga de razboi s-ar bucura si daca ar ajunge in Republica Moldova caci nu ar mai avea parte de razboi. De ce nu se bucura daca nu ajung unde le este planul? Caci ei pleaca organizat ca sa implineasca un plan demonic. Musulmanii nu fug de razboi caci ei au razboiul in sange. Ei pleaca din Siria trimisi, indoctrinati, pentru a pregati razboiul. Vor numai in tarile unde se castiga bani multi ca sa poata finanta si unde deja controleaza zone intregi.

4. Teroarea musulmana e folosita pentru a introduce un sistem global, pe fondul luptei impotriva terorismului, de control a tuturor oamenilor. Cum se poate realiza acest fapt fara ca sa fie posibili teroristi in fiecare tara? Ne apropiem de zilele in care fiecare om trebuie sa fie controlat prin introducerea unui cip pe mana sau frunte. Ca populatia tarilor sa fie de acord cu acest fapt trebuie creat contextul potrivit. Atentate cu bombe, acte criminale etc. care sa justifice si care sa-i faca pe oameni sa ceara ca semnul fiarei sa fie introdus si nimeni sa nu mai poata face nici o tranzactie daca nu-l are. Cine sa fie teroristii? Mai potriviti ca musulmanii nu sunt niciunii. Dar musulmani nu sunt in fiecare tara. Nu este nici o problema. Vor fi distribuiti in fiecare stat.

5. Musulmanii vin cu mentalitatea si comportamentul de criminali, de teroristi. Este cat se poate de clar faptul ca ei nu vin dupa ajutor caci un om care vine dupa ajutor nu se comporta cu salnicie fata de cei care ii ofera ajutorul. Ei vin cu spiritul de-a subjuga si inca odata vedem caracterul lor mizer fata de cei care vor sa le faca bine.

6. Europa se joaca cu focul. Pe fondul imbatranirii Europei din cauza drepturilor acordate omului, inclusiv de-a se casatori persoane de acelasi sex si de a fi ucisi cu injectia la cerere, cativa lideri ai unor state din Europa, caci majoritatea din orice tara este impotriva musulmanilor, vor sa introduca milioane de posibili criminali care au demonstrat ca nu pot sa fie asimilati de catre statele unde s-au stabilit. De suferit nu sufera demnitarii care sunt paziti non-stop, ci noi oamenii de rand care circulam cu metroul, tramvaiul etc. Se joaca cu focul pe pielea noastra.

Ce se intampla zilele acestea in Europa se numeste aducerea si hranirea, indoparea calaului care maine o sa-i taie capul fara mila si fara nici un dram de remuscare Europei si nu in ultimul rand care o sa se ridice impotriva Israelului la Meghido.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza de comunicare organizationala.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2016
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
2 987 cuvinte
Nr caractere:
15 463 caractere
Marime:
27.85KB (arhivat)
Publicat de:
Maria Rotaru
Nivel studiu:
Master
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Psihologie
Tag-uri:
psihologie, comunicare
Predat:
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei , Universitatea din Bucuresti din Bucuresti
Specializare:
Psihologie Organizationala
Materie:
Psihologie
An de studiu:
II
Nota primită:
Nota 7
Sus!